طرز تهیه فاهیتا مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه فاهیتا مرغ
فاهیتا مرغ به غذایی گفته میشود که با گوشت مرغ گریل شده و نان تورتیلا درست میشود. میتوان در فاهیتا از گوشت قرمز، بوقلمون و حتی میگو هم استفاده کرد. فاهیتا مرغ اصالتا مکزیکی می باشد و از ادویه ای بسیار تند در این غذا استفاده می کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتا مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای رنگی | ۳ عدد |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
گشنیز | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه فاهیتا مرغ
مرحله اول
برای فراهم کردن فاهیتا مرغ مخصوص مکزیکی، شروع کار سینه مرغ بدن استخوان را تمیز می شوییم و تامل می کنیم تا خونابه اضافی آن خارج شود. سپس فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم کاملا گرم شود.
مرحله دوم
در این فاصله تا گرم شدن فر، سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه به برش های یک اندازه نواری تقسیم می کنیم. حالا سینی فر را با کمی روغن آغشته می کنیم تا تمام قسمت ها کاملا چرب شوند. پیاز را بعد از پوستگیری با فلفل دلمه ای می شوییم.
مرحله سوم
آنگاه پیاز و فلفل دلمه ای را روی تخته آشپزخانه خلالی درشت تقسیم می کنیم و در کف سینی به صورت در هم و پراکنده می ریزیم. سپس برگ گشنیز تازه را بعد از شستشو ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون درون کاسه ای مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه نمک و فلفل سیاه را با پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز و در آخر پاپریکا درون کاسه حاوی مواد می افزاییم و به طور متداوم هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شوند. گام بعدی سینه مرغ نواری شده را روی پیاز و فلفل دلمه ای می چینیم .
مرحله پنجم
در این قسمت سس آماده شده روی سبزیجات و گوشت مرغ به صورت پخش می ریزیم تا تمام قسمت ها با مخلوط روغن مزه دار شوند. می توانیم مواد درون سینی را زیر و رو کنیم تا تمام قسمتها به طعم دهنده ها آمیخته شوند.
مرحله ششم
درب فر را باز می کنیم و سینی را در طبقه وسط فر می گذاریم و اجازه می دهیم فاهیتا مرغ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر پخته شوند. بعد از زمان تعیین شده قسمت گریل را روشن می کنیم تا مرغ و سبزیجات کمی طلایی شوند.
مرحله هفتم
در نهایت سینی را از فر بیرون می آوریم و درون ظرف مورد دلخواه می ریزیم. سپس آب لیموترش را به همراه کمی نمک روی فاهیتا مرغ می افزاییم و این غذای مکزیکی را با نان ترتیلا و سس مورد علاقه سرو می کنیم. نوش جان