طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
جوجه کباب حلزونی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای مجالس مهم درست می شود. یک روش ساده و آسون برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه، استفاده از فیله مرغ و سیخ چوبی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب حلزونی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۸۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری غلیظ |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
مرحله اول
برای فراهم کردن جوجه کباب حلزونی خوشمزه، شروع کار فیله مرغ را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم خونابه آن کاملا خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت عمودی به اندازه های ۱ سانتیمتر در ۳ سانتی متر تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه برش های مرغ را درون کاسه جاداری می ریزیم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی بزرگ خرد می کنیم و روی مرغ اضافه می کنیم. اکنون زعفران دم کرده را به صورت پخش روی فیله های مرغ می ریزیم.
مرحله سوم
آنگاه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا زعفران به بافت گوشت نفوذ کند و کاملا یکرنگ شوند. آنوقت ۴ قاشق روغن مایع را درون کاسه می افزاییم و فیله مرغ را زیر و رو می کنیم تا روغن را به خود جذب کند. حالا نمک و فلفل سیاه را روی مواد پخش می کنیم.
مرحله چهارم
در این قسمت آب لیموترش را درون کاسه می ریزیم و مجددا تمامی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ به طعم دهنده ها آغشته شود. سپس با استفاده از سلفون روی کاسه را پوشش می دهیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این فاصله سیخ های چوبی را درون آب ولرم می گذاریم تا هنگام کباب کردن گوشت مرغ به سیخ نچسبد. بعد از زمان تعیین شده گوشت مزه دار شده را از یخچال بیرون می گذاریم و قبل از به سیخ کشیدن به شکل رولی می پیچانیم.
مرحله ششم
در این قسمتها گوشهای حلزونی شده را به آرامی در سیخ فرو می کنیم و بین آنها فاصله می گذاریم که در هنگام پخت گوشتها خوب پخته شوند. تمامی تکه های مرغ را به همین نحوه آماده می کنیم. منقل ذغال را با مواد آتش زا روشن می کینم.
مرحله هفتم
زمانیکه گاز میان ذغال کاملا خارج شد و به صورت یکدست روشن شدند، سیخ های جوجه را با فاصله و مرتب روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم تا به آرامی کباب شوند. سیخ ها را به طور همزمان می چرخانیم تا تمام قسمتها به یک اندازه کباب شود.
مرحله هشتم
وقتیکه جوجه ها روی منقل در حال کباب شدن بودند می توانیم با فرچه آشپزخانه روی جوجه ها مقداری کره ذوب شده آغشته کنیم تا نرم و آبدار شوند. در صورت علاقه چند عدد گوجه را به سیخ می کشیم و کنار جوجه ها روی منقل قرار می دهیم.
مرحله نهم
در نهایت جوجه ها را به همراه گوجه های کباب شده در ظرف مورد نظر می کشیم و در کنار برنج زعفرانی و سالاد سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو در صورتی که به منقل و ذغال دسترسی نداشتیم می توان درون تابه مناسبی جوجه کباب حلزونی را آماده کنیم. همچنین استفاده کردن از خلال دندان می تواند جایگزین سیخ چوبی در طبخ جوجه کباب حلزونی به کار آید.
- منبع :
- hamedtasty