طرز تهیه کباب قفقازی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کباب قفقازی

تفاوت کباب قفقازی و بختیاری طرز تهیه کباب قفقازی با گوشت چرخ کرده فیلم آموزش کباب قفقازی کباب کوبیده قفقازی

کباب قفقازی یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین کباب های قفقاز است که به خاطر طعم بسیار خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند کباب بختیاری از ترکیب گوشت گوسفندی یا گوساله و گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب قفقازی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۳ عدد درشت
فلفل دلمه ای۲ عدد درشت
کره۵۰ گرم
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب قفقازی

مرحله اول

برای فراهم کردن کباب قفقازی خوشمزه، شروع کار سینه مرغ را به همراه گوشت گوسفند تمیز می شوییم و درون آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس با استفاده از چاقویی تیز روی تخته آشپزخانه به اندازه های ۴ در ۴ سانتی متر برش می زنیم.

مرحله دوم

در ادامه تکه های گوشت سفید و قرمز را درون کاسه گودی می ریزیم. حالا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع روی گوشت می ریزیم و گوشت را با روغن مخلوط می کنیم تا به بافت گوشت به روغن آغشته شود. پیازها را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم.

مرحله سوم

اکنون یکی از پیازها را روی تخته آشپزخانه به شکل خلالی درشت تقسیم می کنیم و به همراه ماست چکیده به کاسه مواد می افزاییم. در این قسمت مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ها می پاشیم. در این هنگام ۲ قاشق زعفران دم کرده را درون کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

در این قسمت تمامی مواد را با هم ترکیب می کنیم تا طعم دهنده ها به با مواد آغشته شوند. آنوقت روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و به یخچال منتقل می دهیم. اجازه می دهیم به مدت زمان ۵ الی ۶ ساعت گوشت ها مزه دار شوند.

نکته:

همراهان میریتو برای مزه دار کردن گوشت دست ما باز است و می توانیم به دلخواه خود از مواد طعم دهنده دیگری هم استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله پنجم

در این فاصله تا استراحت کردن و مزه دار شدن گوشتها، پیازها را روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای برش می دهیم. آنگاه کلاهک و دانه های فلفل دلمه را جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه به اندازه های پیازها به یک اندازه برش می زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله حلقه های پیاز و فلفل دلمه را درون ظرفی کنار می گذاریم تا در زمان به سیخ کشیدن گوشتها بین هر قطعه گوشت از یبزیجات خرد شده استفاده کنیم. بعد از وقت تعیین شده کاسه حاوی مواد را از یخچال خارج می کنیم.

نکته:

لازم است بدانید اندازه و شکل خرد کردن پیاز و فلفل دلمه ای کاملا سلیقه ای می باشد. شما می توانید پیاز و فلفل دلمه ای را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

مرحله هفتم

گام بعدی سیخ خای فلزی را آماده می کنیم و به ترتیب شروع به چیدن سبزیجات و گوشت مرغ، مجددا فلفل دلمه و پیاز، سپس گوشت گوسفند و به همین صورت باقی مواد را به سیخ می کشیم تا گوشت و سبزیجات به پایان برسند.

مرحله هشتم

در این مرحله ذغال را درون منقل می ریزیم و با مواد آتشزا روشن می کنیم. وقتی که گاز موجود در ذغال کاملا خارج شد و ذغال به طور یکنواخت روشن شد، سیخ های کباب را به ترتیب و با فاصله روی منقل می چینیم و زمان می دهیم کمی خودشان را بگیرند.

مرحله نهم

در این مدت به طور پیوسته سیخ ها را جا به جا می کنیم تا تمامی قسمتها به یک اندازه کباب شوند و همچنین بدون باد زدن اجازه می دهیم تا گوشت خوب مغز پخت شود. زمانی که تقریبا کباب ها پخته بودن کره را در ظرف مناسبی بن ماری می کنیم.

مرحله دهم

در نهایت باقیمانده زعفران را درون ظرف کره اضافه می کنیم و با برس آشپزخانه کباب ها را آغشته به مخلوط کره و زعفران می کنیم تا نرمتر و آبدار شوند. کباب قفقازی را به همراه گوجه کبابی در ظرف مناسبی می کشیم و در کنار برنج یا نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.