طرز تهیه ترش تره خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه ترش تره

سبزی ترش تره چیست سبزی ترش تره شمالی ترکیب سبزی ترش تره استان گیلان ترکیب سبزی ترش تره تهران، استان تهران ترش تره گیلانی

خورش ترش تره یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین غذاهای گیلانی است. این خورش لذیذ و سالم را معمولا برای غذای شب عید در گیلان با حبوباتی مثل عدس یا با برنج و حتی آرد برنج درست و در کنار ماهی دودی سرو می‌کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترش تره در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی ترش تره۵۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
آرد برنج۱ فنجان
سیر۱۰ حبه
آبغوره۱ پیمانه
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ترش تره

مرحله اول

برای فراهم کردن خورش ترش تره شمالی، شروع کار سبزیهای مخصوص ترش تره را که فقط در شهرهای شمالی کشور در دسترس می باشد را تهیه می کنیم. بعد از پاک کردن، سبزیها را در آب سرد می خیسانیم و تمیز آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

در این فاصله تا گرفتن آب سبزی، پوست سیر را جدا می کنیم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. حالا درون تابه مناسبی مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا خوب داغ شود. سپس سیر را به تابه می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه سیر را به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن در فضا پخش شود. آنگاه تخم مرغ ها را درون کاسه ای می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم. بلافاصله تخم مرغ را به سیر اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

گام بعدی تامل می کنیم بافت تخم مرغ بسته شود و با سیر خوب یکنواخت شوند. در این قسمت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در همین زمان سبزی ترش تره را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز شبیه قورمه سبزی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این قسمت سبزی های خرد شده را درون قابلمه می ریزیم و ۱ لیوان دسته دار آب درون قابلمه اضافه می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و زمان می دهیم تا سبزی خوب بپزد و آب درون قابلمه تبخیر شود.

مرحله ششم

زمانیکه آب سبزی کاملا جمع شد با استفاده از گوشتکوب به صورت یکدست سبزی ها را داخل قابلمه می کوبیم و ۱ پیمانه آبغوره را روی سبزی ها می ریزیم. آنوقت آرد برنج را به همراه مخلوط سیر و تخم مرغ به قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله به صورت متداوم مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. حرارت را کم می کنیم تا به آرامی خورش ترش تره جا بیفتد. پایان پخت در کنار برنج سرو می کنیم. می توانید به دلخواه از ماهی دودی در کنار این غذای خوش عطر استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.