طرز تهیه شامی ماهی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه شامی ماهی
شامی ماهی یکی از انواع شامی های خوشمزه و لذیذ می باشد که با انواع ماهی موجود در بازار می توان تهیه کرد. ماهی سرشار از مواد غذایی می باشد که برای بدن بسیار مفید است، ماهی خطر ابتلا به سکته های مغزی را کاهش می دهد. اسید های چرب امگا۳ برای رشد بدن بسیار مفید است. با درست کردن این شامی طعم جدیدی را تجربه خواهید کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی ماهی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت ماهی | ۳۰۰ گرم |
گشنیز تازه | ۳۰۰ گرم |
شنبلیله تازه | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ یا ۲ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن و زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه شامی ماهی
مرحله اول
برای فراهم کردن شامی ماهی به روش بوشهری، شروع کار ماهی را تمیز می شوییم. سپس ماهی را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و تا سطح روی آن آب پر می کنیم و کمی نمک و زردچوبه روی آن می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه را روی حرارت بالا می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد به مدت ۵ دقیقه تامل می کنیم تا بافت سطحی گوشت ماهی آبپز شود. پس از زمان تعیین شده ماهی را درون آبکشی منتقل می کنیم.
مرحله سوم
زمانیکه ماهی از حرارت افتاد استخوان ها ی آنرا با دقت خارج می کنیم و در ظرفی کنار می گذاریم. سبزی هی معطر را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود. حالا سیب زمینی و سیر را بعد از پوستگیری می شوییم.
مرحله چهارم
در این قسمت سبزیهای معطر را به همراه سیب زمینی و فیله ماهی درون غذا ساز یا چرخ گوشت می ریزیم . آنگاه سیر و فلفل سبز را به مواد اضافه می کنیم و با دور متوسط خوب چرخ می کنیمتا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
سپس با فشار دست آب اضافی موجود در مواد را می گیریم و مواد چرخ شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا مواد را درون توری یا صافی می ریزیم و با فشار پشت قاشق آب اضافی سیب زمینی را می گیریم.
مرحله ششم
در این مرحله تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. در همین حین آرد سفید را به همراه کمی فلفل سیاه، زرد چوبه و نمک روی تخم مرغ می پاشیم و مایه شامی را به کاسه مخلوط تخم مرغی می افزاییم.
مرحله هفتم
گام بعدی تمام مواد را با کمک دست کاملا ورز می دهیم تا مواد با هم یکنواخت و مزه دار شوند. وقتی که مایه شامی خوب با هم مخلوط شدند، مقداری روغن درون تابه مناسبی می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا کاملا گرم شود.
مرحله هشتم
آنگاه از مواد درون کاسه به اندازه یک نارنگی کوچک جدا می کنیم و با کمک دست دایره ای فرم می دهیم و به آرامی درون روغن انتقال می دهیم. تمامی مواد را به همین صورت شکل می دهیم تا مواد به پایان برسد.
مرحله نهم
بعد از سرخ شدن یک سمت شامی ها، آنها را می چرخانیم تا سمت دیگرشان کامل سرخ شود. در نهایت شامی های ماهی را روی توری فلزی می چینیم تا روغن اضافی آنها خارج شود. شامی ها را در کنار برنج و سبزیجات دلخواه سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- صندلی فانتزی رنگی؛ ۱۵ مدل خاص برای یه تغییر جذاب توی دکور خونه ات
- انگشتر طلا گلی؛ ۱۵ مدل پرطرفدار امسال که همه دنبالش بودن
- دستبند بافتنی دخترونه خاص؛ ۱۵ ایده منحصر بهفرد که همه عاشقشون میشن
- طرح جدید و شیک روشویی؛ ۱۵ مدل خاص برای سرویس بهداشتی مدرن و امروزی
- شومیز شلوار شیک؛ ۱۵ طرح خاص که هر دختری باید داشته باشه
- کیک شکلاتی خانگی؛ ۱۵ ایده خلاقانه برای تزئین کیک شکلاتی
- منبع :
- tayebe_kamelipour