طرز تهیه تپسی کباب خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه تپسی کباب

طرز تهیه تپسی کباب , دستور پخت تپسی کباب

تپسی کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی می باشد که اصالت آن برای کشور ترکیه و فوق العاده لذیذ است. تپسی کباب با گوشت چرخ کرده و فلفل و ادویه های معطر تهیه می شود. تپسی کباب را در گذشته داخل تنور قرار می دادند و شما می توانید به دلخواه روی گاز و یا در فر این غذای خوشمزه را طبخ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تپسی کباب در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
بادمجان۵ عدد متوسط
فلفل سبز تند۴ عدد
گوجه فرنگی۶ عدد متوسط
سیر۳ حبه
پیازچه و جعفری½ پیمانه
فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه تپسی کباب

مرحله اول

برای فراهم کردن تپسی کباب ترکیه، شروع کار گوشت قرمز را تمیز می شوییم و بعد از خارج شدن خونابه اضافه، آن را درون چرخ گوشت، چرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه بادمجان ها را می شوییم و بعد از پوست گیری به صورت عمودی به برش های یک اندازه ورقه ای می کنیم.

مرحله دوم

اکنون روی ورقه های بادمجان کمی نمک می پاشیم و اجازه می دهیم به مدت زمان ۲۰ دقیقه تلخی احتمالی بادمجان ها گرفته شود. سپس پیاز را پوست می گیریم و پس از شستشو، با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. حالا با فشار دست آب اضافه پیاز را می گیریم.

مرحله سوم

آنگاه پوره پیاز را به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده می افزاییم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم. با کمک دست مواد کباب را ورز می دهیم تا بافت گوشت با ادویه ها یکنواخت شود. پوست سیر را جدا می کنیم و رنده می زنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت جعفری و پیازچه تازه را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه سیر رنده شده به کاسه مواد کباب اضافه می کنیم. مجددا همه مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا گوشت حالت منسجم و چسبنده شود.

مرحله پنجم

آنوقت درب کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت گوشت استراحت کند. در این فاصله گوجه فرنگی را می شوییم و بعد از اینکه پوست نازک آنها را جدا کردیم روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله ششم

بعد از زمان تعیین شده کاسه حاوی مواد تپسی کبابرا از یخچال خارج می کنیم و دوباره مواد را کمی زیر و رو می کنیم. اکنون تابه ای مخصوص را روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن زیتون درون تابه می ریزیم. حالا از مایه کباب به اندازه یک نارنگی جدا می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله با کمک دست گوشت را به شکل قلقلی حالت می دهیم و در آخر به فرم بیضی درست می کنیم. تمامی گوشت ها را به این ترتیب آماده می کنیم و درون روغن انتقال می دهیم تا به صورت یکنواخت به آرامی تمام قسمت های تپسی کباب آماده شود.

مرحله هشتم

زمانیکه تمامی کباب ها سرخ شدند آنها را درون ظرفی کنار می گذاریم و بادمجان ها را بعد از آبکشی با دستمال پارچه ای تمیز خشک می کنیم و درون همان تابه با کمی روغن سرخ می کنیم تا هر دو سمت بادمجان ها طلایی شوند.

مرحله نهم

در ادامه ظرف مناسبی را که بهتر است از نوع پیرکس باشد انتخاب می کنیم و تپسی کباب را به همراه ورقه های بادمجان سرخ شده به دلخواه درون ظرف می چینیم و گوجه های خرد شده را به صورت پخش روی آنها می افزاییم. فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم.

مرحله دهم

اکنون فلفل سبز شسته شده را حلقه ای خرد می کنیم و لا به لای مواد قرار می دهیم. دیس مواد را به مدت ۳۰ دقیقهدر طبقه وسط فر که از قبل گرم کردیم منتقل می کنیم تا گوجه ها خوب بپزند و آب آنها جمع شود تا تپسی کباب به روغن بیفتد. در نهایت کنار برنج سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.