طرز تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه سالاد آمریکایی
سالاد آمریکایی یکی از سالادهای پر طرفدار و خوشمزه می باشد که در سراسر دنیا محبوب است. این سالاد به ذائقه ایرانی ها بسیار نزدیک است و برای مهمانی و تولد گزینه بسیار مناسبی می باشد. شما می توانید این سالاد را به صورت تک نفره و یا قالبی یا داخل کاسه سرو کنید. طرز تهیه این سالاد بسیار آسان است و نیاز به مواد زیادی ندارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد آمریکایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۴ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
خیارشور | ۲۰۰ گرم |
کنسرو نخود فرنگی | ½ پیمانه |
سس مایونز | ½ پیمانه |
ماست | ½ پیمانه |
ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد آمریکایی
مرحله اول
برای فراهم کردن سالاد آمریکایی خوشمزه، شروع کار سیب زمینی و هویج را تمیز می شوییم. سپس قابلمه مناسبی را تا نیمه آب پر می کنیم و سیب زمینی ها را در آن قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت بالا می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد.
مرحله دوم
اکنون هویج را بعد از پوستگیری درون قابلمه ای جداگانه به همراه ۲ لیوان آب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا هویج آبپز شود. در این فاصله تا آبپز شدن مواد اصلی، خیارشور را روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و درون کاسه سالادخوری می ریزیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه سیب زمینی و هویج آبپز شدند آنها را از روی حرارت کنار می گذاریم و تامل می کنیم از حرارت بیفتند. حالا پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و به همراه هویج ها روی تخته آشپزخانه به حبه های ریز و یک اندازه خرد می کنیم و به کاسه حاوی خیارشور می افزاییم.
مرحله چهارم
در این قسمت کنسرو نخود فرنگی را آبکشی می کنیم تا نمک اضافه آن خارج شود. آنگاه نخود فرنگی را به مواد سالا منتقل می کنیم و بلا فاصله سس سالاد را آماده می کنیم. برای تهیه سس، ماست را به همراه سس درون کاسه ای ترکیب می کنیم.
نکته:
همراهان میریتو در صورتی که از نخود فرنگی خام بخواهیم استفاده کنیم باید آنرا درون مخلوط آب جوش و نمک بپزیم تا کاملا نرم شود.
مرحله چهارم
گام بعدی کمی نمک و فلفل سیاه به ترکیب سس و ماست می پاشیم و مواد را به خوبی با استفاده از چنگال هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. آنوقت سس را روی مواد درون کاسه به صورت پخش می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با سس آغشته شوند.
نکته:
لازم است بدانید می توانید در صورت دلخواه ۲ حبه سیر را ریز رنده بزنید و به مخلوط سس اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله روی کاسه سالاد را با سلفون پوشش می دهیم و درون یخچال می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت سس با مواد سالاد تلفیق شود. بعد از زمان تعیین شده سالاد را از یخچال خارج می کنیم و در ظرف های دلخواه می ریزیم. در نهایت با دانه های ذرت و برگ جعفری تزئین می کنیم.
- منبع :
- fariba_arif