طرز تهیه پاستا یونانی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه پاستا یونانی
پاستا یونانی یکی از سالاد های بسیار خوشمزه و فوق العاده آسان است. یکی از ارکان اصلی این سالاد استفاده از زیتون سیاه می باشد که می توانید به دلخواه از زیتون سبز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله پاستا یونانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۱ بسته |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
زیتون سیاه | ½ پیمانه |
گوجه فرنگی خشک شده | ۱ پیمانه |
روغن و زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستا یونانی
مرحله اول
برای فراهم کردن پاستا یونانی به روش رستورانی، شروع کار سینه مرغ را تمیز می شوییم. سپس پوست و استخوان های اضافه آن را جدا می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب درون قابلمه مناسبی می ریزیم و کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا آب شروع به جوشیدن کند و سینه مرغ کاملا بپزد. حالا پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلال های یک اندازه خرد می کنیم و به تابه مناسبی منتقل می کنیم.
مرحله سوم
اکنون مقداری روغن به پیاز اضافه می کنیم و تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا به صورت یکدست پیازها را تفت می دهیم تا نرم و طلایی شوند. آنگاه کلاهک و دانه های فلفل دلمه ای را جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم.
مرحله چهارم
زمانیکه فلفل دلمه را به خلال های یک اندازه تقسیم کردیم به تابه حاوی پیاز می افزاییم و مجددا تفت دادن را ادامه می دهیم تا بافت فلفل دلمه نرم و سبک شود. آنوقت کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی مواد پخش می کنیم تا عطر و رنگ ادویه یکنواخت شود.
مرحله پنجم
در این قسمت قارچ ها را بعد از شستشو به ورقه های نازک تقسیم می کنیم و به مواد درون تابه می افزاییم. قارچ را به صورت متداوم تفت می دهیم تا بعد از تبخیر شدن آب میان بافت گوشتی قارچ، کاملا سبک و سرخ شوند. حالا گوجه خشک را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
وقتیکه گوجه خشک ها در حال نرم شدن بودند، زیتون سیاه را که قبلا هسته های اضافی آن را خارج کرده ایم روی تخته آشپزخانه حلقه ای برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم و دوباره شروع به تفت دادن می کنیم. قابلمه حاوی مرغ را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج می کنیم و بعد از اینکه از حرارت افتاد به شکل ریش ریش خرد می کنیم و به تابه حاوی مواد منتقل می کنیم. سپس تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
مرحله هشتم
گام بعدی قابلمه ای را تا نیمه آن آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، نصف قاشق غذاخوری نمک را با ۱ قاشق روغن درون آب جوش می ریزیم و بلافاصله پاستا را اضافه می کنیم.
مرحله نهم
بعد از مدت زمان درج شده روی بسته پاستا، آنها را درون آبکشی می ریزیم و کمی آب سرد روی پاستا پخش می کنیم تا نشاسته موجود در پاستا خارج شود. در نهایت پاستا را در ظرف مورد نظر با مخلوط تفت داده شده منتقل می کنیم و همه مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا با هم یکنواخت شوند. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو در صورت دلخواه می توانید پاستا یونانی را با پنیر فتا سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف گرد فانتزی؛ ۱۵ مدل پرطرفدار بین نوجوانان و دختران خوشاستایل
- ماکسی سفید آبی زنانه؛ ۱۵ مدل ساده و شیک برای استایل تابستانی خانم ها
- اکسسوری خاص بنفش رنگ؛ ۱۵ عکس از جزییات خوشگل برای زیبایی استایل
- گوشواره نگین دار درخشان؛ ۱۵ عکس از مدلهای خاص و جذاب برای همه سلیقهها
- چراغ خواب کریستالی 3D؛ ۱۵ مدل جذاب و نورانی برای اتاق خواب آرامبخش