طرز تهیه فاهیتا گوشت خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه فاهیتا گوشت
فاهیتا گوشت یکی از انواع غذاهای مکزیکی می باشد که همان طور که مشخص است از گوشت برای تهیه این فاهیتا استفاده شده و طعم و مزه این غذا بسیار خوشمزه است. فاهیتا گوشت بیشتر با نان پیتا و یا نان ساندویچی خورده می شود و یک غذای راحت و ساده می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتا گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱٫۵ فلفل |
گشنیز | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
پاپریکا و پودر تخم گشنیز | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زیره سبز و روغن | به مقدار لازم |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه فاهیتا گوشت
مرحله اول
برای فراهم کردن فاهیتای گوشت مکزیکی، شروع کار گوشت گوساله را بعد از شستشو درون آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی آن خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز به شکل نواری باریک و یک اندازه تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه گوشت های خرد شده را داخل کاسه جادار می ریزیم. فلفل دلمه را می شوییم، کلاهک و دانه های آن را جدا می کنیم و درست به خلال های باریک و یک اندازه برش می زنیم و به گوشت قرمز می افزاییم.
مرحله سوم
اکنون پیاز و سیر را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم و پیازها را مانند فلفل دلمه به شکل خلالی درشت خرد می کنیم و بلافاصله سیر را با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه حاوی مواد اولیه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
آنگاه گشنیز تازه را که از قبل شسته بودیم روی تخته آشپزخانه به شکل ساطوری ریز خرد می کنیم و روی گوشت می ریزیم. حالا کمی زردچوبه و فلفل قرمز را به همراه زیره سبز، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا و در آخر فلفل سیاه را روی مواد می پاشیم.
مرحله پنجم
زمانیکه تمامی طعم دهنده ها را روی گوشت پخش کردیم با کمک دست همه مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا با هم مخلوط شوند و بافت گوشت با ادویه ها آمیخته شود. آنوقت روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم.
مرحله ششم
آنوقت کاسه حاوی مواد را به مدت ۲ ساعت درون یخچال ممی گذاریم و تامل می کنیم گوشت استراحت کند و مزه ها با هم یکنواخت شوند. بعد از زمان تعیین شده کاسه را از یخچال خارج می کنیم و تابه مناسبی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله باید گوشت های خرد شده را از سبزیجات درون کاسه جدا کنیم و با مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنیم. سپس حرارت را زیاد می کنیم و به صورت پیوسته گوشت را تفت می دهیم تا بافت گوشت تغییر رنگ بدهد و خوب سرخ شود.
نکته:
اگر گوشت را با حرارت کم سرخ کنیم آب می اندازد و به همین دلیل سفت می شود.
مرحله هشتم
گام بعدی سبزیجات درون کاسه را به همراه کمی نمک به گوشت درون تابه منتقل می کنیم و به طور متداوم تفت می دهیم. حالا کمی آب لیمو ترش روی مواد پخش می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم گوشت و سبزیجات پخته شوند.
مرحله نهم
با دقت مواد را هر چند دقیقه یکبار مخلوط می کنیم تا تمام قسمت ها کاملا پخته شوند. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و فاهیتا گوشت را با نان ساندویچی سرو می کنیم. نوش جان
- منبع :
- freshstationiran