طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه طرز تهیه کباب تابه ای شمالی طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی طرز تهیه کباب تابه ای بخارپز طرز تهیه کباب تابه ای فوری طرز تهیه کباب تابه ای با رب انار

کباب تابه ای از غذاهای بسیار محبوب ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود. این غذای خوشمز برای ناهار پیک نیک و گردش در طبیعت نیز گزینه مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کباب تابه ای در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
دارچیننوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب تابه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای مجلسی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل کاسه ای رنده ریز می کنیم. گوشت را داخل کاسه ای می ریزیم و پیاز رنده شده را با همان آبی که دارد به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین است را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا دستانمان را تمیز می شوییم و شروع می کنیم به ورز دادن گوشت تا ادویه ها گوشت را مزه دار کنند و همین طور کباب خوب منسجم شود.

مرحله چهارم

آنوقت گوشت را در یک نقطه کاسه جمع می کنیم و از بالا به پایین می کشیم و کمی شبیه به چنگ زدن ورز می دهیم. حدودا ۳ دقیقه برای ورز دادن کافی است.

مرحله پنجم

داخل تابه ای ۲ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کمی داغ شود. می توانیم همگی مواد را به طور یکدفعه ای داخل تابه تخت کنیم و یا کمی از مایه بر داریم و داخل نایلون قرار دهیم و به صورت کباب لقمه ای به ان فرم دهیم.

مرحله ششم

همین طور می توانیم از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی بر داریم و با کمک کف دست به صورت دایره فرم دهیم و بعد آن را تخت کنیم تا بشکل یک بیضی شود و داخل تابه قرار دهیم.

مرحله هفتم

دقت کنید ابتدا حرارت را زیاد کنید تا یک طرف گوشت سرخ شود و بعد کباب ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود. چون حرارت کم باعث می شود که گوشت آب بیاندازد و جمع شود.

مرحله هشتم

همچنین بعد از سرخ شدن کباب ها، حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت آب بیاندازد. گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم و روی کباب ها می ریزیم. (اگر این غذا را برای مهمان خواستید تهیه کنید بهتر این است که گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و از طرف پشت روی کباب ها بچینید)

مرحله نهم

پس از این تابه ای کوچک را روی حرارت قرار می دهیم و نصف قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و کنار می گذاریم.

مرحله دهم

کمی که آب گوجه فرنگی ها تیبخیر شد رب گوجه فرنگی تفت داده را به آن اضافه می کنیم و بلافاصله ۲ لیوان آب جوش نیز به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد. کباب تابه ای آماده شده را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و با پلو نوش جان کنید.

نکته: بهتر است که از ترکیب گوشت گوسفند و گوشت گوساله استفاده کنید تا کباب خوبی داشته باشیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 5 آذر 1401

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.