طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه ترش در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
مغز گردو | ۸ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب انار ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست پر چرب | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه ترش
مرحله اول
برای فراهم کردن جوجه ترش مازندرانی، شروع کار پوست و استخوان های اضافی سینه مرغ را جدا می کنیم و تمیز می شوییم. سپس روی تخته آشپزخانه به قسمت های مکعبی شکل برش می دهیم(شبیه به جوجه کباب معمولی) و درون کاسه جاداری قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم خلالی درشت و یک اندازه خرد می کنیم و روی مرغ ها می افزاییم. حالاماست چکیده را به همراه زعفران دم کرده درون پیاله کوچکی با هم مخلوط می کنیم و به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
اکنون مغز گردو را درون آسیاب پودر می کنیم و به صورت پخش روی مواد می ریزیم. آنگاه ۲ قاشق غذاخوری رب انار را به همراه روغن مایع به سس جوجه می افزاییم و در نهایت کمی نمک و فلفل سیاه روی گوشت مرغ می پاشیم.
مرحله چهارم
گام بعدی مواد را با کمک دست زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به طور کامل کاور شوند. زمانیکه گوشت با سس مزه دار شد، روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال می گذاریم تا گوشت استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از زمان تعیین شده کاسه حاوی مواد را از یخچال خارج می کنیم و به صورت مرتب و با فاصله به سیخ های فلزی وارد می کنیم. آنوقت منقل زغال را با مواد آتش زا روشن می کنیم تا گاز میان زغال خارج شود و زغال را به صورت یکنواخت روشن می کنیم.
مرحله ششم
در این قسمت سیخ های جوجه را با فاصله کنار هم روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم بافت گوشت خودش را بگیرد. سپس سیخ ها را به صورت پیوسته و یک زمان مشخص می چرخانیم تا تمام قسمت های گوشت کاملا کباب شود.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید که جوجه ترش به دلیل داشتن رب انار و گردو، اگر با حرارت زیاد پخته شود، روی کباب می سوزد و درون آن خام می ماند، به همین دلیل نیاز به باد زدن زغال ها نیست و باید کمی صبور باشم تا با حرارت ملایم مغز پخت شوند.
مرحله هفتم
در مرحله پایانی در حین کباب شدن جوجه، چند سیخ گوجه را به همراه فلفل سبز کنار سیخ ها روی منقل می گذاریم تا همزمان با جوجه ترش کباب شود. در آخر جوجه ترش را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با برنج سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ عکس لباس دخترانه شیک و رنگی؛ نمونههای زیبا و پرطرفدار برای دختران
- مدل تاب ریلکسی جدید و شیک؛ ۱۵ مدل متفاوت که فضای بیرون و داخل رو زیباتر میکنه
- ۱۵ عکس جدیدترین طرح ناخن ساده؛ مناسب برای استایلهای مینیمال
- گوشواره آویز ایرپاد برای استایلهای مدرن؛ ۱۵ مدل جذاب و خاص
- جدیدترین صندل رو فرشی برند شیک؛ 15 انتخاب راحت و زیبا
- ۱۵ طرح دیزاین لاکچری دارک خونه؛ زیبایی بینظیر در دکوراسیون تیره و خاص
- منبع :
- kababloghme