طرز تهیه کتلت روسی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کتلت روسی

طرز تهیه کتلت روسی , دستور پخت کتلت روسی

کتلت روسی یکی از انواع کتلت ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است. همان طور که از نام این کتلت مشخص است برای کشور روسیه می باشد و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این کتلت خوشمزه هم با مرغ و هم با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و شما می توانید برای شام یا نهار و یا یک ساندویچ خوشمزه آن را در خانه تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت روسی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
تخم مرغ۲عدد
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد بزرگ
شیر گرم۱ پیمانه
نان باگت½ نان
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت روسی

مرحله اول

برای فراهم کردن کتلت روسی مخصوص، شروع کار کاسه مناسبی را انتخاب می کنیم و نان باگت را به همراه شیر گرم درون کاسه قرار می دهیم تا بافت نان باگت نرم و خمیری شکل شود. سپس پیاز و سیر را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه سیر و پیاز را درون غذاساز پوره می کنیم. زمانیکه ترکیب شیر و نان خوب نرم شدند، آنها را درون غذاساز اضافه می کنیم و با چند پالس مواد را با پیازها مخلوط می کنیم تا کاملا یکنواخت شوند. آنگاه مایه را درون کاسه ای می ریزیم.

مرحله سوم

اکنون یکی از تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در پیاله ای می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. حالا تخم مرغ را به همراه گوشت چرخ کرده به کاسه اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه ادویه ها را به مواد اضافه کردیم با کمک دست گوشت را به مدت زمان ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم تا علاوه بر مخلوط شدن، بافت آن منسجم و چسبنده شود. آنوقت روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و داخل یخچال می گذاریم.

نکته:

همراهان میریتو در صورتی که مواد کتلت چسبندگی لازم را نداشت تخم مرغ دوم را نیز به مواد می افزاییم، در صورتی که مایه کتلت منسجم بود و چسبندگی کافی را داشت لازم به اضافه کردن تخم مرغ دوم نمی باشد.

مرحله پنجم

بعد از گذشت ۱ ساعت مایه گوشت را از یخچال بیرون می گذاریم و تابه مناسبی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا کمی روغن درون تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت را جدا می کنیم.

مرحله ششم

در این قسمت با کمک دست مایه را به شکل دلخواه حالت می دهیم و یا از قالب استیل برای فرم دادن به مایه کتلت استفاده می کنیم. کتلت را به آرامی به روغن داغ منتقل می کنیم و باقیمانده مواد را به همین شکل درست می کنیم.

مرحله هفتم

وقتی که یک سمت کتلت طلایی و برشته شد، به قاشق آنها را برمی گردانیم تا با حرارت ملایم کاملا لایه میانی کتلت ها پخته شوند. تمامی کتلت ها را بعد از سرخ شدن روی توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله هشتم

زمانیکه کتلت ها را از تابه خارج کردیم چند عدد ورقه گوجه فرنگی را درون همان تابه تفت می دهیم تا سرخ شوند. در نهایت کتلت روسی را به همراه گوجه فرنگی سرخ شده در ظرف مورد نظر می چینیم و با نان تازه یا کته سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.