طرز تهیه کباب کفتا لبنانی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کباب کفتا لبنانی
کباب لبنانی یا کباب کفته یکی از خوشمزه ترین کباب ها می باشد که به صورت های مختلف تهیه می شود و شما می توانید این غذای خوشمزه را همراه با نان و سس یا همراه با برنج زعفرانی میل کنید. همیشه تنوع در لیست غذایی، شما را از غذاهای تکراری راحت می کند شما به راحتی می توانید این کباب بین المللی را در منزل تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کفتا لبنانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
جعفری | ۴ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ¼ قاشق چایخوری |
نعناع | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
سماق قرمز | ½ قاشق چایخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
زیره | نوک قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب کفتا لبنانی
مرحله اول
برای فراهم کردن کباب لفتا اصیل و سنتی، شروع کار پیاز را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. سپس با توری مخصوص آب اضافی اش را می گیریم. تفاله پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده درون کاسه گودی می ریزیم.
مرحله دوم
مرحله هفتم
باقیمانده مایه کباب را به همین ترتیت به سیخ می کشیم تا مواد به پایان برسد. برای کباب کردن می توانیم منقل زغال را روشن کنیم یا از تابه مخصوص گریل استفاده کنیم. اگر می خواهید از قسمت گریل تابه استفاده کنید لازم است آن را به روغن آغشته کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت کباب های را به طور متداوم جا به جا می کنیم تا تمام قسمت ها به یک اندازه کباب شوند. وقتیکه کباب در حال پخت بود می توانیم چند عدد گوجه را درون سیخ جداگانه روی منقل کباب کنیم و هنگام سرو با برنج زعفرانی نوش جان کنیم.
- منبع :
- food_lander