طرز تهیه کباب کفتا لبنانی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کباب کفتا لبنانی

طرز تهیه کباب کفتا لبنانی , دستور پخت کباب کفتا لبنانی

کباب لبنانی یا کباب کفته یکی از خوشمزه ترین کباب ها می باشد که به صورت های مختلف تهیه می شود و شما می توانید این غذای خوشمزه را همراه با نان و سس یا همراه با برنج زعفرانی میل کنید. همیشه تنوع در لیست غذایی، شما را از غذاهای تکراری راحت می کند شما به راحتی می توانید این کباب بین المللی را در منزل تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کفتا لبنانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
جعفری۴ قاشق غذاخوری
پاپریکا¼ قاشق چایخوری
نعناع۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
سماق قرمز½ قاشق چایخوری
پیاز۱ عدد درشت
زیرهنوک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب کفتا لبنانی

مرحله اول

برای فراهم کردن کباب لفتا اصیل و سنتی، شروع کار پیاز را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. سپس با توری مخصوص آب اضافی اش را می گیریم. تفاله پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده درون کاسه گودی می ریزیم.

مرحله دوم

اکنون سبزیهای معطر که شامل نعناع و جعفری تازه می باشند را بعد از شستشو روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی گوشت می ریزیم.آنگاه پودر گشنیز را به همراه سماق قرمز و پاپریکا روی مواد می پاشیم.

مرحله سوم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه را با تخم گشنیز به کاسه ادویه های درون کاسه اضافه می کنیم و با کمک دست مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با هم ورز می دهیم تا علاوه بر مخلوط شدن، بافت گوشت منسجم و چسبنده شود.

مرحله چهارم

در این قسمت روی ظرف را با سلفون پوشش می دهیم و کاسه حاوی مایه گوشت را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا گوشت کاملا مزه دار و استراحت کند. بعد از زمان تعیین شده مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به دلخواه می توانیم از سیخ های فلزی یا چوبی استفاده کنیم. در صورتی که می خواهیم از سیخ چوبی استفاده کنیم بایستی سیخ ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون آب بخیسانیم تا سیخ ها هنگام کباب کردن نسوزند.

مرحله ششم

زمانیکه سیخ را آماده کردیم به اندازه یک نارنگی از مایه کباب را وسط سیخ می چسبانیم و با انگشت های دست گوشت را حالت می دهیم تا جذب سیخ شوند. در آخر سطح روی کباب را با انگشت موج می زنیم تا زمان کباب کردن کاملا مغز پخت شود.

مرحله هفتم

باقیمانده مایه کباب را به همین ترتیت به سیخ می کشیم تا مواد به پایان برسد. برای کباب کردن می توانیم منقل زغال را روشن کنیم یا از تابه مخصوص گریل استفاده کنیم. اگر می خواهید از قسمت گریل تابه استفاده کنید لازم است آن را به روغن آغشته کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت کباب های را به طور متداوم جا به جا می کنیم تا تمام قسمت ها به یک اندازه کباب شوند. وقتیکه کباب در حال پخت بود می توانیم چند عدد گوجه را درون سیخ جداگانه روی منقل کباب کنیم و هنگام سرو با برنج زعفرانی نوش جان کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.