طرز تهیه سیب پلو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سیب پلو

طرز تهیه سیب پلو شیرازیسیب پلو با گوشت چرخ کرده سیب پلو کرمانشاهی دونفره سیب پلو کرمانشاهی ساده طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با مرغ سیب پلو کرمانشاهی نی نی سایت سیب پلو با تن ماهی پلو سیب درختی

سیب پلو غذای خوشمزه کرمانشاهی می باشد که منظور از سیب همان سیب زمینی است که به سیب پلو مشهور شده است. این غذا بسیار راحت و سریع تهیه می شود و مناسب برای روزهایی است که نمی دانید چه غذایی درست کنید و عجله دارید. سیب پلو را می توان با تن ماهی، گوشت چرخ کرده و فیله مرغ تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۱ عدد درشت
برنج۲ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سیب پلو

مرحله اول

برای فراهم کردن سیب پلو کرمانشاهی، شروع کار برنج را تمیز می شوییم و تا سطح روی آن آب ولرم و کمی نمک اضافه می کنیم. سپس بسته به نوع آن اجازه می دهیم حدود ۱ الی ۳ ساعت خیس بخورد تا حجم آن بیشتر شود.

مرحله دوم

در این فاصله سیب زمینی را بعد از پوستگیری روی تخته آشپزخانه به ورقه های یک اندازه تقسیم می کنیم و به شکل حبه ای برش می دهیم. حالا سیب زمینی ها را درون کاسه مناسبی می ریزیم و دو لیوان آب سرد روی آنها می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون تامل می کنیم تا علاوه بر سفت شدن بافت سیب زمینی، نشاسته اضافی آن خارج شود. آنگاه قابلمه ای را که برای پخت اولیه برنج در نظر داریم تا نیمه آن آب می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب به دمای جوش برسد.

مرحله چهارم

زمانیکه آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، ۱ قاشق روغن و ۱ قاشق نمک را به قابلمه اضافه می کنیم. سپس آب برنج خیسانده شده را خالی می کنیم و برنج را به قابلمه منتقل می کنیم. بلافاصله سیب زمینی ها را هم آبکشی می کنیم و به برنج می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم برنج به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس دانه ای از برنج را زیر دندان تست می کنیم. در صورتی که بافت بیرونی برنج نرم و مغز آن سفت بود، برنج و سیب زمینی را آبکشی می کنیم و صبر می کینم تا آب اضافی برنج خارج شود.

مرحله ششم

گام بعدی قابلمه ای را که برای پخت برنج انتخاب کردیم روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم. آنوقت ته دیگ دلخواه را که می توان از ورقه های سیب زمینی یا نان لواش استفاده کرد، درون قابلمه فیکس می کینم.

مرحله هفتم

در این قسمت به اندازه دو کفگیر از مخلوط برنج و سیب زمینی را روی ته دیگ پخش می کنیم و مقداری شوید خشک روی برنج می پاشیم. مجددا لایه بعدی را برنج و به همین صورت شوید را اضافه می کنیم تا باقیمانده مخلوط سیب پلو به پایان برسد.

مرحله هشتم

دور تا دور برنج را به صورت یکدست جمع می کنیم و ترکیب روغن مایع و زعفران دم کرده را روی سطح پلو پخش می کینم. درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا برنج به بخار بیفتد.

مرحله نهم

در نهایت حرارت را ملایم می کنیم تا به آرامی سیب پلو دم بکشد. بعد از گذشت ۱ ساعت سیب پلو کرمانشاهی آماده است. ای غذای خوشمزه را در صورت تمایل می توانیم با خورش، گوشت قلقلی و مرغ زعفرانی سرو کرد. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.