طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی طرز تهیه املت حرفه ای املت با رب و آب طرز تهیه املت با رب برای یک نفر طرز تهیه املت با رب و پیاز طرز تهیه املت با رب قهوه خانه ای

املت قهوه خانه ای یا املت رب گوجه فرنگی یکی از انواع صبحانه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل نداشتن مواد خاص و اینکه خیلی فوری آماده می شود، در قهوه خانه ها و کافه ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۴ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری سر پر
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی

مرحله اول

برای فراهم کردن املت رب گوجه فرنگی، شروع کار داخل تابه مناسبی را ۳ الی ۴ قاشق روغن مایع  می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. بعد از اینکه روغن کاملا داغ شد، رب گوجه فرنگی را درون روغن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

مهم ترین دلیل خوشمزه شدن املت های قهوه خانه ای سرخ کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را به خوبی با حرارت بالا تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

در ادامه رب را تا جایی که به روغن بیفتد تفت می دهیم. آنگاه تخم مرغ ها را در ظرف کوچکی به صورت جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. بعد تخم مرغ ها را به تابه منتقل می کنیم و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی آنها می پاشیم.

مرحله چهارم

گام بعدی تامل می کنیم بافت سفید تخم مرغ کمی خودش را جمع کند. سپس نمک را روی مواد پخش می کنیم. لازم است بدانید بلافاصله بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها را هم نمی زنیم. این کار باعث سفید شدن رنگ املت ما می شود.

نکته:

همراهان میریتو رب گوجه فرنگی خود به تنهایی از نمک زیادی برخوردار می باشد. پس لازم است در ریختن نمک دقت لازم را داشته باشیم.

مرحله پنجم

در این قسمت مواد درون تابه را به صورت متداوم هم می زنیم تا به خوبی یکنواخت و ترکیب شونددر املت های قهوه خانه ای معمولا بافت تخم مرغ کاملا سفت می شود. اما شما در صورت علاقه می توانید املت را به صورت نرم تر درست کنید.

مرحله ششم

در نهایت تامل می کنیم املت روغن خود را به اصطلاح پس بیندازد. بهتر است املت به سبک قهوه خانه ای را درون تابه های تک نفره از جنس (روی) طبخ کنید و زمان سرو در همان تابه املت را به همراه نان سنگک و پیاز میل کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.