طرز تهیه اسکندر کباب خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه اسکندر کباب

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخی قیمت اسکندر کباب در تهران فیلم تهیه اسکندر کباب اسکندر کباب استانبول طرز تهیه آدانا کباب بهترین اسکندر کباب در استانبول اسکندر کباب رستوران اسکندر کباب جواد جوادی

اسکندر کباب یکی از انواع کباب ها می باشد که مخصوص کشور ترکیه است. این غذا مانند میرزا قاسمی خودمان نام آشپز را برای غذا انتخاب کردند این آشپز که اسکندر افندی نام داشته، مانند دونر کباب است. گوشت ها را بعد از پختن به همراه فلفل و ماست و نان پیتا سرو می کنند. اسکندر کباب یکی از غذاهای معروف در استانبول است ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکندر کباب در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۱ کیلوگرم
آرد سوخاری۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۱ لیوان
جوش شیرین۱ قاشق مرباخوری
آب سرد۱ فنجان
پودر سیر و پودر پیازبه مقدار لازم
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمز و آویشنبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس کباب
کره۵۰ گرم
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اسکندر کباب

مرحله اول

برای فراهم کردن اسکندر کباب خوشمزه، شروع کار گوشت را تمیز می شوییم و بعد از خارج شدن خونابه آن با استفاده از چرخ گوشت چرخ می کنیم. سپس گوشت را به همراه آب سرد درون کاسه نسبتا جاداری می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه آؤد سوخاری و جوش شیرین را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و کاملا با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکنواخت شود. اکنون به مقدار لازم پودر سیر و پودر پیاز را با کمی آویشن روی مواد می پاشیم و مجددا مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

آنگاه نوبت به اضافه کردن فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نمک می باشد. بعد از اینکه طعم دهنده ها را به کاسه مواد اضافه کردیم، مایه کباب را با کمک دست به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا بافت گوشت چسبنده و انسجام پیدا کند.

مرحله چهارم

در این قسمت سلفون را سطح کار پهن می کینم و مواد گوشتی را روی سلفون انتقال می دهیم. حالا سلفون را به صورت فشرده دور تا دور گوشت رول می کنیم و یک پیچ محکم به آن می اندازیم. سپس گوشت را به مدت ۲ تا  ۳ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله پنجم

بعد از زمان یاد شده، مواد را از یخچال به فریزر منتقل می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر بماند تا به خوبی استراحت کند. مایه گوشت را بعد از زمان تعیین شده از فریزر بیرون می گذاریم و تامل می کنیم تا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه هم دمای محیط شود.

مرحله ششم

گام بعدی گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با استفاده از کارد تیز به صورت حلقه ای باریک تقسیم می کنیم و درون ظرفی کنار می گذاریم. در ادامه داخل تابه مناسبی کمی روغن می ریزیم و تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا کاملا داغ شود.

مرحله هفتم

زمانیکه روغن کاملا داغ شد، حلقه های گوشت را درون تابه قرار می دهیم تا کاملا سرخ شوند. گوشت های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم و در صورت دلخواه می توانیم در همان تابه گوجه فرنگی را به همراه فلفل سبز تفت دهیم و کنار اسکندر کباب بچینیم.

مرحله هشتم

برای درست کردن سس کباب می بایست، گوجه را بعد از شستشو روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنیم و داخل تابه مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهیم تا آب گوجه تبخیر و بوی خامی آن گرفته شود. حالا کره را به تابه می افزاییم و به صورت یکدست تفت می دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن بوی خامی آن، تفت دادن را ادامه می دهیم. حالا کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد پخش می کنیم و تامل می کنیم سس به غلظت برسد و کاملا شفاف شود.

مرحله دهم

در نهایت کباب ها را در ظرف انتخاب شده می چینیم و سس گوجه فرنگی را روی اسکندر کباب به صورت پخش می ریزیم تا تمام قسمت ها به سس آمیخته شوند. این غذا در شهر استانبول در کنار نان پیتا و ماست چکیده سرو می شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.