طرز تهیه خورش لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه خورش لوبیا سفید

طرز تهیه خورش لوبیا سفید خورش لوبیا سفید عراقی خورش لوبیا سفید ارومیه خورش لوبیا سفید بناب خورشت لوبیا سفید با بادمجان خورشت لوبیا سفید دونفره خورش لوبیا سفید بدون گوشت خورش لوبیا سفید مجلسی. غذا با لوبیا سفید و مرغ

خورشت لوبیا سفید یکی از خورشت های ایرانی است که اصالتی مربوط به شهر ارومیه دارد خورشت لوبیا سفید بسیار خوشمزه و مغذی است و روشی برای گنجاندن بیشتر لوبیا سفید در وعده های غذایی می باشد. این خورش را می توان در وعده نهار یا شام طبخ کرد و در کنار خانواده نوش جان کرد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لوبیا سفید در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سفید۱ پیمانه
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد درشت
لیمو عمانی۲ عدد
فلفل دلمه ای½ فلفل متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پاپریکابه مقدار لازم
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سفید

مرحله اول

برای فراهم کردن خورشت لوبیا سفید به روش ارومیه، شروع کار لوبیا سفید را درون کاسه ای مناسب با آب ولرم می خیسانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۲ ساعت تا نفخ آنها کاملا گرفته شود. در این فاصله زمانی، آب لوبیا را چند مرتبه تعویض می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت قرمز را تمیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم. سپس به صورت خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن درون آن می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا داغ شود. حالا به صورت یکنواخت تفت دادن را شروع می کنیم تا پیاز کاملا نرم و کاراملی شوند.

مرحله چهارم

زمانیکه پیازها آماده شدند، کمی زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه روی پیاز پخش می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکنواخت شود. اکنون گوشت خورشتی را به قابلمه می افزاییم.

مرحله پنجم

در این قسمت گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد و تمام قسمتها به یک اندازه سرخ شود. در همین حین پوست گوجه فرنگی را به آرامی جدا می کنیم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

بعد از اینکه آب گوجه فرنگی تبخیر شد، رب گوجه فرنگی را به مواد می افزاییم و ۱ دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. حالا فلفل دلمه را می شوییم، کلاهک و دانه های آن را جدا می کنیم و به شکل نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله هفتم

آنوقت فلفل دلمه را به قابلمه منتقل می کنیم و با مواد درون تابه مخلوط می کنیم. در این مرحله لوبیا سفیدهایی که از قبل خیس کرده بودیم درون آبکشی می ریزیم تا کاملا آب اضافه آن خارج شود. سپس به قابلمه حاوی مواد اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

کمی بعد از اینکه لوبیاها را تفت دادیم، ۳ لیوان دسته دار آب جوشیده درون قابلمه می ریزیم و حرارت را بالا می بریم تا شروع به جوشیدن کند. سپس درب قابلمه را می گذاریم و تامل می کنیم با حرارت کم لوبیا پخته، و خورش جا بیفتد.

مرحله نهم

گام بعدی اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ ساعت کاملا پخته شود. حدودا ۳۰ دقیقه قبل از اینکه خورش را از روی حرارت کنار بگذاریم نمک و فلفل سیاه را به همراه لیمو عمانی به خورش اضافه می کنیم و صبر می کنیم عطر لیمو در غذا آزاد شود.

مرحله دهم

در نهایت درب قابلمه را کنار می گذاریم و خورش لوبیا را هم می زنیم. در صورتی که خورش به اصطلاح جا افتاده بود، درون ظرف مورد دلخواه می کشیم و به همراه برنج و سالاد سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.