طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کوکوی تره

طرز تهیه کوکوی تره کوکو تره طب سنتی آموزش تصویری کوکوی تره کوکو تره و پیازچه خواص کوکوی تره کوکو تره و یبوست کوکوی تره فرنگی به خانه برمیگردیم طرز تهیه کوکو تره برای بواسیر کوکوی تره و جعفری

یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. کوکوی تره در برخی شهرهای کشور به عنوان یک غذای مجلسی پرطرفدار به همراه گردو و زرشک طبخ می شود. اگر از غذاهای تکراری خسته‌ شده‌اید و دوست دارید یک طعم جدید را امتحان کنید، پیشنهاد ما به شما کوکوی تره می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی تره در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تره۸۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد درشت
گردو۵۰ گرم
زرشک۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی تره

مرحله اول

برای فراهم کردن کوکوی تره به روش تبریزی، شروع کار تره های تازه و ترد را انتخاب می کنیم و بعد از جدا کردن سر و ته تره، آنها را با آب سرد آبکشی می کنیم و زمانیکه آب اضافی تره ها به خوبی گرفته شد، روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه تره را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و درون کاسه جاداری می ریزیم. زرشک را به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم تا سنگ ریزه ها کاملا از زرشک جدا شوند. آنگاه زرشک را به همراه به همراه گردوی نگینی خرد شده به کاسه می افزاییم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، در برخی مناطق تره را به صورت درشت تر خرد می کنند که این موضوع کاملا سلیقه ای می باشد و شما هم می توانید به صورت دلخواه تره را خرد کنید.

مرحله سوم

اکنون پوست سیر را جدا می کنیم و با استفاده از رنده ریز رنده می زنیم و به کاسه حاوی مواد منتقل می کنیم. تخم مرغ ها را در کاسه ای به صورت جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم. آنوقت تخم مرغ ها را به کاسه سبزیجات اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را روی مواد می پاشیم و با چنگال هم می زنیم تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و مایه کوکو به صورت یکنواخت ترکیب شود. سپس تابه مناسبی را که بهتر است از نوع نچسب باشد، روی حرارت می گذاریم.

مرحله پنجم

گام بعدی مقداری روغن درون تابه می ریزیم و تامل می کنیم کاملا داغ شود. حالا تمامی مایه کوکو را یکدفعه درون تابه خالی می کنیم و با قاشق مواد را درون تابه پخش کرده و سطح روی آن را به خوبی صاف و یکنواخت می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله تامل می کنیم تا یک طرف کوکو به خوبی سرخ شود. می توانیم درب تابه را بگذاریم تا سبزیجات کاملا نرم شوند. حالا قسمت پشت کوکو سرخ شده را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز به همان صورت سرخ و برشته شود. در نهایت کوکو را به همراه نان تازه، خیارشور و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

می توانید در صورت دلخواه مایه کوکو را با قاشق مانند کوکو سیب زمینی به شکل تکی درون تابه سرخ کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.