طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه آش عباسعلی

بهترین آش عباسعلی کرمانشاه آش عباسعلی رزا منتظمی آدرس آش عباسعلی کرمانشاهی طرز تهیه آش عباسعلی مخصوص افطار آش عباسعلی نی نی سایت آش عباسعلی زنجان آش عباسعلی مشهد آش عباسعلی در تهران

یکی از انواع آش ها می باشد که مشابه شله قلمکار بوده ولی با قدمت ۲۰۰ ساله. این آش خوشمزه برای استان کرمانشاه بوده و داستان اسم این آش از این قرار است که در زمان گذشته یک آشپز معروف و متدین و بسیار ماهر به نام عباسعلی بوده که در ماه رمضان هر شب در مسجد آش ویژه ای به مردم نذری می داده تا مردم روزه خود را با این آش باز کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش عباسعلی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوست دنده گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۴ عدد درشت
سیر۱۰ عدد
گندم پوست کنده۱٫۵ پیمانه
نخود½ پیمانه
برنج½ پیمانه
لوبیا چیتی½ پیمانه
لوبیا سفید½ پیمانه
عدس½ پیمانه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه آش عباسعلی

مرحله اول

برای فراهم کردن آش عباسعلی کرمانشاهی، مهمترین کار در پخت آش خیساندن حبوبات می باشد که به پخت آسان و زمان کمتری کمک می کند. شروع کار حبوبات را به صورت جداگانه می شوییم و هر کدام را در همان کاسه با آب ولرم می خیسانیم.

مرحله دوم

سپس اجازه می دهیم به مدت ۴ تا ۶ ساعت به طور کامل نفخ شان از بین برود. در این فاصله ۲ تا ۳ مرتبه آب آنها را تعویض می کنیم. بعد از زمان یاد شده حبوب را آبکشی می کنیم و لوبیا سفید و لوبیا چیتی را درون قابلمه مجزا می ریزیم.

مرحله سوم

اکنون ۴ لیوان دسته دار آب ولرم داخل قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته شود. به علت سفت بودن بافت دانه های نخود، بهتر است آنرا در قابلمه ای جداگانه به همراه ۳ لیوان آب روی حرارت قرار دهیم تا کاملا پخته شوند.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید نباید حبوبات بیش از حد بپزند که پوست آنها جدا شود. این کار باعث می شود آش جلوه خوبی نداشته باشد.

مرحله چهارم

آنگاه گندم را به همراه ۲ پیمانه آب درون قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا در حین پخت حبوبات گندم هم کاملا پخته شود. بعد از گذشت ۱ ساعت عدس را آبکشی می کنیم و به قابلمه حاوی لوبیا منتقل می کنیم.

مرحله پنجم

زمانیکه دانه های گندم کمی نرم شدند، می بایست برنجی را که از قبل خیسانده بودیم به قابلمه بی افزاییم و به صورت پیوسته مواد را هم می زنیم. آنوقت پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی پیاز را در قابلمه کوچک با کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز پخش می کنیم و ۲ دقیقه دیگر تفت می دهیم تا رنگ ادویه ها با پیاز کاملا آغشته و یکنواخت شوند.

مرحله هفتم

در این قسمت گوشت دنده تازه را به قابلمه حاوی پیاز داغ می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. حالا ۳ لیوان آب جوش درون قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا کاملا گوشت پخته شود.

مرحله هشتم

زمانیکه گوشت به طور کامل پخته شد، آنها را از قابلمه خارج می کنیم و استخوان های آن را جدا می کنیم. پس از اینکه گوشت کمی از حرارت افتاد، آنرا را ریش ریش می کنیم و به تابه برمی گردانیم. قابلمه بزرگی را انتخاب می کنیم.

مرحله نهم

تمامی حبوبات پخته شده را درون قابلمه ای که برای پخت آش در نظر داریم می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا نمک و فلفل قرمز را به همراه ۳ تا ۴ پیمانه آب درون قابلمه می ریزیم و تامل می کنیم آش به اصطلاح جا بیفتد.

مرحله دهم

آش را به طور پیوسته هم می زنیم تا دانه های برنج و گندم به طور کامل درون آش پخته و له شوند. هر چند دقیقه یکبار آش را هم می زنیم تا مواد ته نگیرند. در این فاصله، پیاز و سیر باقیمانده را بعد از خرد کردن درون تابه ای سرخ می کنیم.

مرحله یازدهم

آنوقت نعنا خشک را با کمی روغن درون تابه مجزا تفت می دهیم و نیمی از آنها را به آش اضافه می کنیم. آش عباسعلی را به صورت کشدار طبخ می کنند و در صورت دسترسی به روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری به آش می افزاییم و با سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.