طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی و خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که می توانیم نسبت به ذائقه خود بادمجان آن را به صورت کبابی یا سرخ شده آماده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کشک و بادمجان در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴۰۰ گرم |
پیازداغ | ۲ پیمانه |
کشک | ۲ پیمانه |
گردو | ۱ پیمانه |
نعناع خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه کشک و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کشک و بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل مخلوط آب و نمک (از حد معمول شورتر شود) قرار می دهیم. به مدت ۱۵ دقیقه بیشتر نباید بماند.
مرحله دوم
بعد با دست بادمجان ها را فشار می دهیم و داخل صافی قرار می دهیم. (به هیچ عنوان بادمجان ها را مجددا نمی شوییم.) تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و تا ۱/۳ آن روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و آنوقت بادمجان ها را داخل روغن می اندازیم تا سرخ شوند. در این روش بادمجان ها حداقل روغن را جذب می کنند.
مرحله سوم
حالا بادمجان ها که سرخ شدند داخل صافی قرار می دهیم تا اگر روغنی به خود گرفته اند پس دهند. داخل قابلمه ای ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
مرحله چهارم
پس از به جوش آمدن بادمجان های سرخ شده را داخل آب در حال جوشیدن قرار می دهیم و بلافاصله کشک را به آن اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم جوش بخورد و بپزد.
مرحله پنجم
تا پخت بادمجان ها باقی مواد را تهیه می کنیم. داخل تابه ای ۲ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و پیازداغی که از قبل سرخ کرده ایم را داخل آن می ریزیم. (۱/۳ آن را برای تزئین روی کشک بادمجان نگه می داریم )
مرحله ششم
سپس زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ۱ قاشق غذاخوری از نعناع خشک به آن اضافه می کنیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدودا ۲ دقیقه مداوم هم می زنیم تا بوی خامی زردچوبه و عطر نعناع خشک بلند شود.
مرحله هفتم
بعد از ۲ دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و ۱ دقیقه مجددا تفت می دهیم تا از حرارت بیافتند و پیازداغ ها بیش از حد سرخ نشوند تا نسوزند.
مرحله هشتم
زمانیکه بادمجان ها پخته شدند باید کمی آب داشته باشند، اگر اصلا آب نداشت حدودا ۱/۴ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم. با گوشتکوب دستی به صورت طولی یا رشته رشته می کوبیم تا کش بیاید.
مرحله نهم
پس از اینکه بادمجان ها را کوبیدیم، مخلوط پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و مجددا با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا ریز جوش بزند و جابیافتد.
مرحله دهم
اصلا نیاز نیست هم بزنیم و فقط بصورت رفت و برگشت مواد را هم می زنیم تا ته نگیرد و در آخر نصف گردو ها را با چاقو خرد می کنیم و داخل کشک بادمجان می ریزیم.
مرحله یازدهم
شیر داغ کن را روی حرارت کم قرار می دهیم و ۳ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و زمانیکه گرم شد از روی حرارت بر می داریم و نعناع خشک را داخل آن می ریزیم.کشک بادمجان را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوهای باقی مانده تزئین می کنیم و با نان نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- دستبند فیروزه اصلی: با این دستبند از انرژی مثبت و زیبایی بیشتری بهرهمند شو
- مانتو حریر مجلسی جدید؛ مدلهایی که تو رو در مهمونیها با اعتماد به نفس میسازن
- متن تبریک پیشاپیش عید نوروز 1404 عاشقانه، رسمی و رفاقتی + کارت تبریک
- شیک ترین مدل گوشواره طلا برای همه سلیقهها و مناسبتها: از ساده تا لوکس
- پاپیون گردنی داماد؛ ۱۵ ایده متفاوت برای انتخاب پاپیون شیک در روز عروسی
- منبع :
- mahoora.food