طرز تهیه ساندویچ رست بیف خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

ساندویچ رست بیف نواب ابراهیمی طرز تهیه رست بیف ساناز مینایی طرز تهیه ساندویچ رست بیف با گوشت گوسفندی طرز تهیه رست بیف ارمنی طرز تهیه رست بیف ریش ریش ساندویچ رست بیف کاپو ساندویچ رست بیف سرد ساندویچ رست بیف نی نی سایت

ساندویچ رست بیف یکی از ساندویچ‌های فوق العاده لذیذ و پرطرفداری است که ایرانیان از گذشته آن را در منوهای اصلی ساندویچ فروشی‌ها قرار می‌دادند. ریشه این غذا به انگلستان برمی‌گردد و در فر آن را تهیه می‌کردند. به عبارتی رست بیف از تکه‌های گوشت گاو تهیه و آماده می‌شود. ساندویچ رست بیف را با انواع سس مایونز یا پنیر آمریکایی سرو می کنند. همچنین این ساندویچ هم به صورت گرم و هم سرد سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ رست بیف در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت راسته گوساله۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا۵۰ گرم
خامه۴۰ گرم
قارچ۶ عدد
شیر½ لیوان
پنیر گودا۲ ورق
آرد۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
رزماری۲ شاخه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

مرحله اول

برای فراهم کردن ساندویچ رست بیف خوشمزه، شروع کار گوشت راسته گوساله را تمیز آبکشی می کنیم و تامل می کنیم خونابه آن کاملا خارج شود. آنگاه رزماری شسته شده را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه ظرف مناسبی را آماده می کنیم و رزماری خرد شده را به همراه روغن زیتون درون ظرف مورد نظر منتقل می کنیم. سپس گوشتی را که از قبل شستیم به مواد اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه روی گوشت می پاشیم.

مرحله سوم

اکنون سطح گوشت را به آرامی ماساژ می دهیم تا طعم دهنده به بافت گوشت نفوذ کنند و کاملا مزه دار شود. حالا روی ظرف را با سلفون پوشش می دهیم و در یخچال قرار داده تا به مدت ۲ ساعت گوشت استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از زمان تعیین شده کاسه را گوشت را از یخچال خارج می کنیم و قسمت گریل تابه دو طرف را روی حرارت زیاد قرار می دهیم. گوشت را به یکباره درون تابه منتقل می کنیم و اجازه می دهیم هر دو سمت گوشت کاملا گریل شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی گوشت گریل شده را روی تخته آشپزخانه به تکه های یک اندازه به طول ۳ سانتی متر و عرض ۱ سانتی متر تقسیم می کنیم و مجددا درون همان تابه تفت می دهیم تا بافت گوشت کاملا بپزد. گوشت را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

زمانیکه گوشت آماده شد، قارچ را تمیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه به شکل ورقه ای در اندازه های مساوی خرد می کنیم و درون تابه ای جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم تا بعد از تبخیر شدن آب قارچ، کاملا سبک و سرخ شوند.

مرحله هفتم

در این قسمت آرد سفید را به تابه حاوی قارچ می افزاییم و تا گرفتن بوی خامی آرد تفت دادن را ادامه می دهیم. اکنون شیر را به آرامی درون تابه می ریزیم و تامل می کنیم تا با حرارت ملایم سس درون تابه به غلظت برسد.

مرحله هشتم

وقتی که سس کاملا قوام آمد، پنیر گودا را به همراه پنیر پیتزا و خامه به سس اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد پخش می کنیم و مدام تفت می دهیم تا پنیر کاملا ذوب شود و سس کاملا یکدست شود.

مرحله نهم

در نهایت گوشت گریل شده را درون نان باگت می ریزیم و مقداری از سس قارچ روی تمام قسمتهای گوشت می ریزیم تا سس جذب گوشت شود. حالا به دلخواه خیارشور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده در بین نان اضافه می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.