طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کوکو سبزی
کوکو سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای حاضری ایرانی است که به راحتی و با سرعت بسیار زیاد درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکو سبزی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی کوکویی | ۵۰۰گرم |
پیاز | ۱ عدد |
گردو(اختیاری) | ۲ الی ۳ عدد |
زرشک(اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
زردچوبه،فلفل سیاه،نمک،روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو سبزی
مرحله اول
برای تهیه کوکو سبزی مجلسی ابتدا سبزی کوکویی که شامل جعفری، گشنیز، تره و شوید هست را پاک می کنیم. بعد آنها را داخل ظرفی می ریزیم خوب می شوییم و در آبکش قرار می دهیم. سپس روی پارچه ای که از قبل پهن کرده ایم می ریزیم تا آبشان گرفته شود.
مرحله دوم
آنگاه سبزی ها را داخل خردکن می ریزیم و خوب ریز شده از دستگاه تحویل می گیریم. آنوقت داخل کاسه ای سبزی ها را قرار می دهیم و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و به سبزی اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس گردو ها را با چاقو خرد می کنیم در حدی که زمان خوردن کوکو لای دندان احساس شود و (می توانید آسیاب کنید و ریز و پودر شود بسته به ذائقه شما دارد) به مواد قبلی داخل کاسه می افزاییم.زرشک ها را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند.
مرحله چهارم
دیگر نوبت انسجام دهنده کوکو است. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم تا مطمئن شویم که سالم هستند و بعد داخل کاسه حاوی مواد کوکو می ریزیم و همگی مواد را با همزن دستی یا برقی خوب زیر و رو می کنیم.
مرحله پنجم
بعد زرشک های خشک شده را به همراه زردچوبه،فلفل سیاه و کمی نمک به مایه کوکو اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
بلافاصله تابه مورد نظر را روی شعله قرار می دهیم و روغن مایع مخصوص سرخ کردنی، به مقدار مورد نیاز داخل آن می ریزیم وحرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا روغن به مرور زمان داغ شود و به صورت یکدفعه ای تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و با قاشق سطح روی آن را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم.
مرحله هفتم
بعد از گذشت ۵ دقیقه کوکو سبزی را بررسی می کنیم اگر طرف روی آن سرخ شده بود با کفگیر آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در همین حین گوجه فرنگی ها را می شوییم و با خیارشور روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.
مرحله هشتم
کوکو سبزی سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر قرار می دهیم و با خیارشور و گوجه فرنگی و یا سس گوجه فرنگی تزئین می کنیم و با نان سنگک یا باگت نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- banou