طرز تهیه چیپس سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه چیپس ترد

طرز تهیه چیپس ترد طرز تهیه چیپس خانگی ساده طرز تهیه چیپس خانگی در فر طرز تهیه چیپس خانگی با روغن کم طرز تهیه چیپس خانگی نمکی طرز تهیه چیپس کارخانه ای

چیپس سیب زمینی یکی از تنقلات بسیار بسیار خوشمزه و پر طرفدار در کل دنیا می باشد که گاها در کنار غذا ها هم سرو می شود. اولین چیپس در سال ۱۸۵۳ توسط یک سر آشپز آفریقایی در آمریکا تهیه شد. و به این دلیل برش های نازکی از سیب زمینی تهیه و داخل روغن طبخ کرد که خوردن آن برای مشتری ها راحت تر باشد به این روش اولین چیپس تهیه و تبدیل به محبوب ترین خوراکی مردم کل دنیا شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس ترد در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
جعفری۱ قاشق غذاخوری
روغن مخصوص سرخ کردنیبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه چیپس ترد

مرحله اول

برای فراهم کردن چیپس خانگی خوشمزه، شروع کار پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و آنها را تمیز آبکشی می کنیم. سیب زمینی ها را با استفاده از رنده مخصوص یا به وسیله پوستگیر به ورقه های بسیار نازک و یک سانت برش می زنیم.

مرحله دوم

در ادامه کاسه نسبتا بزرگی را آماده می کنیم و چند تکه یخ و آب می ریزیم. سپس سیب زمینی های اسلایس شده را درون کاسه آب یخ منتقل می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون آب بماند تا بافت سیب زمینی سفت شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید می توانید برای شکل دادن به سیب زمینی ها به دلخواه از شابلون های مختلف استفاده کنید.

مرحله سوم

بعد از زمان تعیین شده، سیب زمینی را درون صافی خالی می کنیم. حالا پارچه تمیزی را آماده می کنیم و سیب زمینی ها را روی پارچه پخش می کنیم تا به خوبی خشک شوند. آنگاه کمی نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی می پاشیم.

نکته:

دقت کنید وقتی که می خواهید سیب زمینی را آبکش کنید به هیچ عنوان لازم نیست  آب روی سیب زمینی ها بریزیم.

مرحله چهارم

در صورتی که می خواهیم چیپس سیب زمینی را داخل سرخ کن سرخ کنیم، روغن مخصوص سرخ کردنی را درون ظرف مخصوص آن می ریزیم. در نظر داشته باشیم روغن را تا جاییکه هنگام سرخ کردن ورقه های سیب زمینی در روغن غوطه ور باشند اضافه می کنیم.

نکته:

در این مرحله توجه داشته باشید حتما از روغن مناسب سرخ کردنی استفاده می کنیم تا علاوه بر ترد شدن آنها، باعث می شود روغن کمتری جذب بافت سیب زمینی ها شود و چیپس سالم تری داشته باشیم.

مرحله پنجم

زمانیکه روغن را به ظرف سرخ کن یا اینکه قابلمه مورد دلخواه اضافه کردیم، اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. اکنون سیب زمینی ها را به آرامی درون روغن منتقل می کنیم و تامل می کنیم تا کاملا برشته و سرخ شوند.

نکته:

در صورتی که می خواهید چیپس شما طعم فلفلی و تند داشته باشد پس از اینکه روغن را داخل تابه ریختید، به اندازه ای که تمایل دارید فلفل قرمز و فلفل سیاه تند داخل روغن داغ شده بریزیدف سپس سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید تا سرخ شوند.

مرحله ششم

در نهایت چیپس آماده شده را از روغن خارج می کنیم و داخل صافی فلزی می ریزیم تا روغن اضافی آنها کاملا گرفته شود. در این فاصله جعفری را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم. چیپس را در ظرف می ریزیم و با جعفری تزئین کرده و با سس کچاپ میل می کنیم. نوش جان

نکته:

در صورت دلخواه مقداری پودر آویشن روی چیپس می پاشیم و یک میان وعده مقوی و سالم را با عطر آویشن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.