طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش باباغنوش اصل فرق متبل و باباغنوش طرز تهیه باباغنوش در بفرمایید شام بابا غنوش نی نی سایت سالاد بابا غنوج طرز تهیه بابا غنوش با پودر کاکائو

یکی از غذاهای معروف و سنتی کشور لبنان است که به خاطر طعم خوبش در میان مردم ایران هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بابا غنوش لبنانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۶ عدد متوسط
پیازچه۴ عدد
لیمو ترش۱ عدد
سیر۶ حبه
ارده۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه بابا غنوش

مرحله اول

برای فراهم کردن بابا غنوش لبنانی، شروع کار پادمجان ها را می شوییم و به همان شکل کامل بدون اینکه کلاهک سبز رنگ و پوست آن را جدا کنیم روی حرارت گاز یا منقل زغال کباب می کنیم تا پوست آنها به طور کامل بسوزد و بافت گوشتی بادمجان پخته شود.

نکته:

همراهان میریتو می توانید در صورتی که به طعم و بوی بادمجان دودی علاقه ندارید، می توان آنها را داخل فر یا توسر آماده کنید.

مرحله دوم

در ادامه بادمجان های کباب شده را درون کاسه نسبتا جاداری منتقل می کنیم و تا سطح روی آنها را آب سرد می ریزیم. حالا اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بادمجان ها درون آب سرد بمانند. بعد از زمان یاد شده بادمجان را خارج کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.

مرحله سوم

زمانیکه بادمجان ها را پوست گرفتیم، آنها را درون آبکشی می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود. در این فاصله سیر و پیازچه را تمیز می شوییم و درون غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و ارده را به همراه آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه روی مواد می افزاییم.

نکته:

توجه داشته باشید که برای تهیه بابا غنوش می توان به دلخواه از مغز گردو استفاده کرد که طعم خوب این غذا را دو چندان خواهد کرد.

مرحله چهارم

در این قسمت بادمجان های پخته شده را به دستگاه اضافه می کنیم و مواد را با چند پالس له می کنیم تا بافت آن نرم و یکنواخت شود. در نهایت بابا غنوش را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و با دانه های انار و روغن زیتون روی آنرا تزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به غذا ساز یا مخلوط کن می توانید از گوشتکوب دستی یا برقی برای پوره کردن مواد بابا غنوش لبنانی استفاده کنید تا کاملا یکدست شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 31 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.