طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سوپ جو سفید

طرز تهیه سوپ جو سفید بدون شیر و خامه طرز تهیه سوپ جو سفید با مرغ طرز تهیه سوپ جو سفید با خامه طرز تهیه سوپ جو سفید بدون مرغ طرز تهیه سوپ سفید رستورانی طرز تهیه سوپ سفید ساده طرز تهیه سوپ جو ساده طرز تهیه سوپ جو با شیر برای 6 نفر

سوپ جو سفید یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و راحت می باشد که برای مهمانی ها گزینه بسیار خوبی می باشد. شما می توانید این سوپ خوشمزه را با سینه مرغ ریش ریش شده یا فیله مرغ تهیه کنید. سوپ جو سفید بسیار ساده است و اصلا در آن خامه استفاده نشده است و شما حتی می توانید برای سرماخوردگی این سوپ را طبخ کرده و از خوردن آن انرژی بگیرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو سفید در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱۰۰ گرم
جو پوست کنده۱ لیوان
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
شیر۴ لیوان
جعفری تازه۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو سفید

مرحله اول

برای فراهم کردن سوپ جو سفید، شروع کار جو را به مدت ۴ ال ۵ ساعت با آب ولرم درون کاسه می خیسانیم تا در زمان پخت به خوبی لعاب بندازد. بعد از آن سینه مرغ را تمیز می شوییم تا خونابه آن کاملا خارج شود.

مرحله دوم

بعد از زمان تعیین شده، جو را آبکشی می کنیم و درون قابلمه جاداری که برای پخت سوپ در نظر داریم منتقل می کنیم. سپس ۳ تا ۴ پیمانه آب جوشیده روی جو اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله سوم

در این فاصله کف های موجود روی آب درون قابلمه را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم تا سوپ ما خوشرنگ و بو شود. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به ۲ قسمت تقسیم می کنیم. حالا تکه های پیاز را درون قایلمه کوچکی می گذاریم.

مرحله چهارم

آنگاه سینه مرغ را به همراه کمی زردچوبه و نمک درون قابلمه اضافه می کنیم. اکنون ۱ لیوان آب درون قابلمه می ریزیم و قابلمه را به مدت ۳۹ تا ۴۹ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سینه مرغ پخته شود.

مرحله پنجم

در این قسمت جو را هر چند دقیقه یکبار هم می زنیم تا علاوه بر جا افتادن سوپ، جو ته نگیرد. زمانیکه جو کاملا پخته شد، هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه حاوی جو می افزاییم. سپس قارچ را تمیز می شوییم.

مرحله ششم

در این مرحله قارچ را روی تخته آشپزخانه به شکل ورقه ای برش می زنیم و به همان صورت به قابلمه اضافه می کنیم. اجازه می دهیم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قارچ و هویج به خوبی پخته شوند. بعد از پخت مواد، قابلمه را کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

آنوقت اجازه می دهیم تا جو کمی از حرارت بیفتد. سپس شیر را به آرامی در قابلمه اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا شیر با مواد سوپ یکدست شود. مجددا قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا شیر با مواد شروع به جوشیدن کند.

مرحله هشتم

بعد از زمان تعیین شده قابلمه حاوی مرغ را از روی حرارت کنار می گذاریم و بعد از اینکه مرغ کمی از خنک شد، آنرا به صورت ریش ریش آماده می کنیم و به قابلمه سوپ منتقل می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی سوپ می پاشیم.

مرحله نهم

جعفری های شسته شذه را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم و بعد از اینکه سوپ ما کاملا لعاب دار شد، درون کاسه مورد نظر می ریزیم و روی سوپ جو را با جعفری ساطوری شده تزئین می کنیم. سوپ جو مقوی و خوشمزه را با نان سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.