طرز تهیه خورش داوود پاشا خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا با مرغ طرز تهیه داوود پاشا با گردو طرز تهیه داوود پاشا با گوشت چرخ کرده طرز تهیه خورش داوود پاشا در برنامه دستپخت خورش داوود پاشا اصل ترکیه فیلم طرز تهیه خورش داوود پاشا خورشت داود پاشا نی نی سایت خورش داوود پاشا خانم گلاور

خورش داوود پاشا یکی از معروف ترین خورش های کشور ترکیه است. این خورش خوشمزه شباهت بسیار زیادی به فسنجان ما ایرانی ها دارد. علاقه ما به تجربه طعم‌های جدید از غذاهای محلی، باعث تغییر فرهنگ غذایی می‌شود. تهیه خورش داوود پاشای خوشمزه و لعاب دار، به رعایت برخی نکات مهم بستگی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش داوود پاشا در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه یا خشک۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
آب جوش۲ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش داوود پاشا

مرحله اول

برای فراهم کردن خورش داوود پاشا ترکیه ای، شروع کار پیاز ها را یعد از پوستگیری تمیز می شوییم و یکی از آنها با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. آنگاه پیاز را داخل پارچه توری می ریزیم و کاملا آب اضافی پیاز را می گیریم و درون کاسه جاداری منتقل می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت قرمز را چرخ می کنیم و به کاسه حاوی پوره پیاز می افزاییم. سپس کمی نمک و زردچوبه را به همراه فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و با کمک دستمان به مدت ۵ دقیقه مواد را ورز می دهیم تا بافت گوشت چسبنده و انسجام یابد.

مرحله سوم

اکنون روی ظرف را با سلفون پوشش می دهیم و کاسه را درون یخچال می گذاریم. تامل می کنیم ۱ تا ۲ ساعت گوشت کاملا استراحت کند و مزه دار شود. بعد از زمان یاد شده کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت دستمان را با آب کمی نمدار می کنیم و مجددا مایه گوشت را کمی ورز می دهیم. آنوقت به اندازه یک گردو از مایه گوشت را با دست جدا می کنیم و به حالت گاوله ای درست کرده و در بشقابی می چینیم. تمامی مواد را به همین روش آماده می کنیم.

مرحله پنجم

زمانیکه گوشت های قلقلی را آماده کردیم، تابه ای را روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن درون آن می ریزیم. وقتی روغن به خوبی داغ شد، گوشت های قلقلی را به آرامی درون تابه منتقل می کنیم و کاملا گوشت ها را جا به جا می کنیم تا کاملا سرخ و یکنواخت شوند.

مرحله ششم

گام بعدی گوشت های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. سپس باقیمانده پیاز را روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و به همان تابه می افزاییم. پیاز را تا جاییکه نرم و شیشه ای شود تفت می دهیم و مجددا گوشت ها را به تابه انتقال می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله برگ نعنا را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد کرده و روی گوشت پخش می کنیم. کمی نعناع را تفت می دهیم تا عطر آن در فضا پخش شود. اکنون ۲ قاشق غذاخوری رب انار را در ۲ لیوان آب جوش ترکیب می کنیم تا یکدشت شود.

نکته:

همراهان میریتو در بعضی از مناطق خورش داوود پاشا را با پوره گوجه فرنگی درست می کنند. برای این منظور ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ را به صورت پوره به خورش می افزاییم. افزودن گوجه فرنگی باعث می شود خورش طعم و رنگ بهتری اشته باشد.

مرحله هشتم

مخلوط آب را روی گوشت ها می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا شروع به جوشیدن کند. ادامه کار تامل می کنیم تا گوشت ها به خوبی مغز پخت شوند و آب درون خورش جا بیفتد. بعد از حدود ۴۵ دقیقه، وقتی خورش به روغن افتاد، درون ظرف مناسب می کشیم و با برنج سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.