طرز تهیه شامی مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه شامی مرغ

شامی مرغ چرخ کرده طرز تهیه شامی مرغ بدون سیب زمینی طرز تهیه شامی مرغ ساده علت سفت شدن شامی مرغ شامی مرغ با سیب زمینی خام طرز تهیه شامی مرغ نی نی سایت طرز تهیه شامی مرغ با لپه فیلم طرز تهیه شامی مرغ

شامی مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین غذاهای نانی و ۳۰ دقیقه ای در سفره هر ایرانی است که با مرغ خام و پخته هر دو قابل تهیه می باشد. شامی مرغ یک غذای بسیار مقوی و سبک است که در ماه رمضان می تواند در سفره افطار و سحری شما قرار بگیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی مرغ رشتی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سیب زمینی۱ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه شامی مرغ

مرحله اول

برای فراهم کردن شامی مرغ به روش رشتی، شروع کار سیب زمینی را با اسکاچ نرم تمیز می شوییم و داخل قابلمه مناسبی قرار می دهیم. سپس تا سطح روی آنرا آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه کاملا آبپز شود.

مرحله دوم

در این فاصله تا پخت سیب زمینی مرغ را تمیز می شوییم و بعد از خارج شدن خونابه، آنرا داخل چرخ گوشت به خوبی چرخ می کنیم و داخل کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم. پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی می کنیم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله سوم

آنگاه آب اضافی پیاز را درون پارچه تمیزی می گیریم و تفاله پیاز را به کاسه حاوی مرغ چرخ کرده می افزاییم. بعد از زمان تعیین شده، چنگالی را در یکی از سیب زمینی ها فرو می کنیم. در صورتی که چنگال به راحتی از سیب زمینی جدا شد، قابلمه را کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این قسمت تامل می کنیم سیب زمینی ها کاملا خنک شوند. حالا پوست آنها را جدا می کنیم و با استفاده از رنده ریز رنده کرده و به کاسه مواد منتقل می کنیم. کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را روی مواد می پاشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را درون پیاله ای به صورت جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم. آنوقت مخلوط مایه تخم مرغی را به کاسه مواد شامی می افزاییم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا یکنواخت شوند.

مرحله ششم

گام بعدی مواد را به خوبی ورز می دهیم تا بافت شامی کاملا یکدست و انسجام پیدا کند. تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن مایع درون آن می ریزیم. به اندازه یک نارنگی از مواد شامی را جدا می کنیم.

مرحله هفتم

آنگاه مواد را با دست به شکل دایره ای حالت می دهیم تا سطح روی مواد کاملا صاف شود. می توان مرکز شامی را حفره ایجاد کرده و به آرامی درون تابه اضافه کنیم. تمامی مواد را به همین روش آماده کرده و داخل تابه می چینیم.

مرحله هشتم

زمانیکه یک سمت شامی ها به خوبی طلایی و برشته شدند، با کمک چنگال آنها را برمی گردانیم تا سمت دیگر شامی مرغ کاملا یکدست شود. بعد از آن شامی ها را روی توری فلزی می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در نهایت به همراه گوجه فرنگی و خیار شور سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.