طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ کرده فیلم طرز تهیه شنیسل مرغ با پودر سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی ساده طرز تهیه شنیسل مرغ بدون آرد سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ با برنج شنیسل مرغ کجای مرغ است طرز تهیه شنیسل مرغ در فر طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی

شنیسل مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه به خصوص برای بچه‌هاست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای وعده ناهار خوشمزه یا شام مهمانان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ کامل۲ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آردنصف لیوان
پودر پانکو یا سوخاری۱ لیوان
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه شنیسل مرغ

مرحله اول

برای فراهم کردن شنیسل مرغ به روش آلمانی، شروع کار سینه های مرغ را تمیز می شوییم و استخوان های اضافی شان را جدا می کنیم. آنگاه روی تخته آشپزخانه با استفاده از کاردی تیز به صورت ورقه ای به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه یک پلاستیک فریزر تمیز روی تخته قرار می دهیم و سینه های ورقه ای را روی پلاستیک کنار هم می چینیم. سپس یک پلاستیک فریزر دیگر را روی سطح گوشت مرغ پهن می کنیم تا تمام قسمت ها را کاملا بپوشاند.

مرحله سوم

آنگاه با استفاده از وسیله ای به نام بیفتکوب سطح روی گوشت را با وارد کردن ضربه صاف و یکنواخت می کنیم. حالا ورقه های سینه را برمی گردانیم تا با زدن چند ضربه سمت دیگر سینه ها کاملا بین بافت گوشت فاصله می اندازیم.

نکته:

همراهان میریتو استفاده کردن از بیفتکوب، هیچگونه پارگی یا له شدگی در گوشت به وجود نمی آورد. اما لازم است خیلی با فشار روی گوشت ضربه ایجاد نکنیم. و همچنین باعث می شود هنگام پخت، گوشت به سرعت مغز پخت شود.

مرحله چهارم

اکنون سینه ها را از بین پلاستیک  خارج کرده و درون کاسه ای منتقل می کنیم. سپس آبلیمو و زعفران دم کرده را روی مرغ می ریزیم و آرام سینه ها را با دست ماساژ می دهیم تا مواد به بافت گوشت نفوذ کند. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم.

مرحله پنجم

در این قسمت پیاز را به صورت حلقه ای برش می زنیم و لا به لای مرغ می چینیم. سپس روی ظرف حاوی مرغ را با سلفون پوشش می دهیم و درون یخچال می گذاریم. اجازه می دهیم مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت مزه دار شود.

مرحله ششم

بعد از زمان یاد شده کاسه را از یخچال خارج کرده و پیازهای درون کاسه را جدا می کنیم. روی سینه مرغ کمی نمک و فلفل می پاشیم و آن ها را زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت ها مزه دار شوند. سپس تخم مرغ را درون کاسه ای می شکنیم.

مرحله هفتم

زمانی که از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم با هم زن دستی به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. حالا در ۲ کاسه ای به صورت جدا گانه آرد و پودر پانکو را می ریزیم و کنار دستمان قرار می دهیم.

مرحله هشتم

آنوقت تابه جاداری با دیواره های نسبتا بلند روی حرارت می گذاریم و تا اندازه ای روغن درون تابه می ریزیم که در زمان سرخ شدن، شنیسل ها داخل روغن غوطه ور شوند. اول سینه مرغ را در کاسه حاوی آرد فرو می کنیم و خوب می چرخانیم تا تمام قسمت ها به آرد آمیخته شوند.

مرحله نهم

بعد از آن تکه های مرغ را می لرزانیم تا اضافه آرد از سینه جدا شود. حالا تکه های مرغ را درون مخلوط تخم مرغی فرو می کنیم تا گوشت مرغ با تخم مرغ کاور شود. بلافاصله مرغ را در کاسه ای که پودر سوخاری یا پانکو را ریختیم می غلطانیم تا پودر جذب مایه تخم مرغی شود.

مرحله دهم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شده بود سینه مرغ را درون تابه می چینیم تا کاملا برشته و طلایی شود. تمامی ورقه های مزه دار شده را به همین روش آماده می کنیم و نسبت به سایز تابه آنها را جداگانه یا در کنار هم سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله یازدهم

در نهایت شنیسل های سرخ شده را روی توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. پایان کار شنیسل ها را در ظرف مورد دلخواه می چینیم و با سیب زمینی سرخ کرده و سس مخصوص سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

بهتر است حد الامکان از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی استفاده کنیم تا علاوه بر سالم بودن ارزش غذایی، بتوانیم بعد از صاف کردن، روغن آن را مجددا استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.