طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو سالاد اندونزی برای مهمانی سالاد اندونزی ساده طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ طرز تهیه سالاد اندونزی با سیب زمینی سالاد اندونزی با کاهو

سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اندونزی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم برگ سفید۲ پیمانه
کلم برگ قرمز۱ پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
کالباسنصف پیمانه
سس مایونزنصف پیمانه
ذرتنصف پیمانه
هویج۲ عدد
خیارشور۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
کشمش پلوییبه مقدار دلخواه

طرز تهیه سالاد اندونزی

مرحله اول

برای فراهم کردن سالاد اندونزی مجلسی، شروع کار کلم ها ی سفید و قرمز را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم آب اضافی شان کاملا خارج شود. سپس با استفاده از رنده درشت آنها را رنده کرده و داخل کاسه جاداری می ریزیم.

نکته:

همراهان میریتو در صورت داشتن زمان کافی می توانید کلم ها را روی تخته آشپزخانه به اندازه های یکسان، رشته ای نازک خرد کنیم. البته اگر می خواهیم سالادمان جلوه و ظاهر بهتری داشته باشد بهترین گزینه خرد کردن به صورت رشته ای می باشد.

مرحله دوم

در ادامه پوست نازک هویج را با پوست گیر جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. به دلخواه می توانید از هویج خام یا پخته شده استفاده کنید. که برای اینکار می بایست هویج را بخار پز کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

مرحله سوم

هویج های آماده شده را به کاسه منتقل می کنیم. سپس دانه های نخود فرنگی و دانه های ذرت را بعد از اینکه به مدت ۱۰ دقیقه بخار پز کردیم درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آنها خارج شود. حالا هر دو را با هم به کاسه حاوی سبزیجات می افزاییم.

نکته:

توجه داشته باشید، اگر می خواهید از کنسرو های نخود فرنگی و ذرت استفاده کنید، قبل از مصرف حتما آنها را آبکشی کنید.

مرحله چهارم

اکنون خیار شورها را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کرده و بعد از اینکه درون صافی ریختیم با فشار پشت قاشق آب اضافی بافت خیار را به خوبی می گیریم. آنگاه خیار شور را هم به کاسه می افزاییم و کالباس را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

برای خرد کردن کالباس می توانید به دلخواه رشته ای یا نگینی خرد کرده و به مواد سالاد اضافه کنیم. مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم مخلوط شوند. حالا سس سالاد را تهیه می کنیم. پیاله ای را انتخاب می کنیم و سس سفید را داخل آن می ریزیم.

مرحله ششم

گام بعدی کمی نمک و فلفل سیاه را روی سس می پاشیم و با استفاده از چنگال خوب هم می زنیم تا سس به خوبی ترکیب و مزه دار شود. زمانیکه سس را آماده کردیم روی سالاد به صورت پخش می ریزیم و مجددا سبزیجات را زیر و رو می کنیم.

نکته:

بهتر است بدانید می توانید از آبلیمو برای چاشنی سس سالاد استفاده کنید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه مواد با سس کاور شدند، به دلخواه از کشمش و زیتون سیاه در این سالاد استفاده می کنیم. برای این منظور کشمش را ۵ دقیقه در آب سرد می خیسانیم تا بافت گوشتی آن نرم شود. آنوقت با حلقه های زیتون سیاه به سالاد منتقل می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت مخلوط سالاد را در ظرف سالاد خوری می ریزیم و با گوجه گیلاسی تزئین می کنیم. پایان کار روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک و سبزیجات مزه دار شوند. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.