طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اندونزی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم برگ سفید | ۲ پیمانه |
کلم برگ قرمز | ۱ پیمانه |
نخود فرنگی | نصف پیمانه |
کالباس | نصف پیمانه |
سس مایونز | نصف پیمانه |
ذرت | نصف پیمانه |
هویج | ۲ عدد |
خیارشور | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کشمش پلویی | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول
برای فراهم کردن سالاد اندونزی مجلسی، شروع کار کلم ها ی سفید و قرمز را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم آب اضافی شان کاملا خارج شود. سپس با استفاده از رنده درشت آنها را رنده کرده و داخل کاسه جاداری می ریزیم.
نکته:
همراهان میریتو در صورت داشتن زمان کافی می توانید کلم ها را روی تخته آشپزخانه به اندازه های یکسان، رشته ای نازک خرد کنیم. البته اگر می خواهیم سالادمان جلوه و ظاهر بهتری داشته باشد بهترین گزینه خرد کردن به صورت رشته ای می باشد.
مرحله دوم
در ادامه پوست نازک هویج را با پوست گیر جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. به دلخواه می توانید از هویج خام یا پخته شده استفاده کنید. که برای اینکار می بایست هویج را بخار پز کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله سوم
هویج های آماده شده را به کاسه منتقل می کنیم. سپس دانه های نخود فرنگی و دانه های ذرت را بعد از اینکه به مدت ۱۰ دقیقه بخار پز کردیم درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آنها خارج شود. حالا هر دو را با هم به کاسه حاوی سبزیجات می افزاییم.
نکته:
توجه داشته باشید، اگر می خواهید از کنسرو های نخود فرنگی و ذرت استفاده کنید، قبل از مصرف حتما آنها را آبکشی کنید.
مرحله چهارم
اکنون خیار شورها را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کرده و بعد از اینکه درون صافی ریختیم با فشار پشت قاشق آب اضافی بافت خیار را به خوبی می گیریم. آنگاه خیار شور را هم به کاسه می افزاییم و کالباس را آماده می کنیم.
مرحله پنجم
برای خرد کردن کالباس می توانید به دلخواه رشته ای یا نگینی خرد کرده و به مواد سالاد اضافه کنیم. مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم مخلوط شوند. حالا سس سالاد را تهیه می کنیم. پیاله ای را انتخاب می کنیم و سس سفید را داخل آن می ریزیم.
مرحله ششم
گام بعدی کمی نمک و فلفل سیاه را روی سس می پاشیم و با استفاده از چنگال خوب هم می زنیم تا سس به خوبی ترکیب و مزه دار شود. زمانیکه سس را آماده کردیم روی سالاد به صورت پخش می ریزیم و مجددا سبزیجات را زیر و رو می کنیم.
نکته:
بهتر است بدانید می توانید از آبلیمو برای چاشنی سس سالاد استفاده کنید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه مواد با سس کاور شدند، به دلخواه از کشمش و زیتون سیاه در این سالاد استفاده می کنیم. برای این منظور کشمش را ۵ دقیقه در آب سرد می خیسانیم تا بافت گوشتی آن نرم شود. آنوقت با حلقه های زیتون سیاه به سالاد منتقل می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت مخلوط سالاد را در ظرف سالاد خوری می ریزیم و با گوجه گیلاسی تزئین می کنیم. پایان کار روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک و سبزیجات مزه دار شوند. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو کژوال فری سایز؛ ۱۵ نمونه خفن برای خوشتیپهای خوشسلیقهی امروزی
- ساعت مچی ساده مینیمال؛ ۱۵ عکس جذاب از طراحیهای مینیمال لاکچری و جدید
- دستبند بافتنی دخترونه خاص؛ ۱۵ ایده منحصر بهفرد که همه عاشقشون میشن
- لباس مجلسی مشکی و زیبا؛ ۱۵ مدل خاص و شیک برای استایل خانومپسند
- مانتو بلند خوش دوخت؛ ۱۵ طرح جدید برای شیکپوشها با سلیقه خاص
- کت دامن جدید زنانه؛ ۱۵ مدل خاص برای خانمهای شیکپوش با سلیقه ایرانی
- منبع :
- ashpazi_ba_aynaz_brn