طرز تهیه کالباس مرغ خانگی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کالباس خانگی

کالباس خانگی در بطری نوشابه طرز تهیه کالباس بازاری طرز تهیه کالباس خانگی لیوانی فیلم طرز تهیه کالباس خانگی ساده با مرغ طرز تهیه کالباس خانگی عالی طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت قرمز طرز تهیه کالباس خانگی معصومه رسولی طرز تهیه کالباس خانگی با کاور کالباس

کالباس از غذاهای بسیار خوشمزه ایست که همه افراد بخصوص اغلب کودکان و نوجوانان به آن علاقه دارند. با تهیه کالباس مرغ خانگی می توانید غذاهای محبوبی مثل پیتزا، اسنک کالباس، ساندویچ کالباس و … را با سالم ترین مواد غذایی تهیه کنید. این کالباس سالم و خانگی را می توانید در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس خانگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای یک رول کوچک
سینه مرغ کامل۱ عدد
زرده تخم مرغ۳ عدد
هویج۱ عدد متوسط
قارچ۴ عدد متوسط
آرد گندمیک چهارم لیوان
نشاسته ذرتیک چهارم لیوان
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
ادویه مخصوص کالباسبه مقدار لازم

طرز تهیه کالباس خانگی

مرحله اول

برای فراهم کردن کالباس مرغ خانگی، شروع کار پوست و استخوان های سینه مرغ را به طور کاملا جدا می کنیم و تمیز می شوییم تا حالت لیزی مرغ از بین برود. سپس سینه را داخل آبکشی می گذاریم تا خونابه آن کاملا خارج شود.

مرحله دوم

اکنون هویج و قارچ های شسته شده را روی توری فلزی می چینیم و قابلمه ای را تا نیمه ی آن آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به نقطه جوش برسد. سپس توری فلزی را روی درب قابلمه قرار داده تا با بخار آب، پخته شوند.

نکته:

همراهان میریتو لازم است سینه مرغ را ۲ دور چرخ کنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله سوم

در صورتیکه ادویه مناسب کالباس نیازی به پودر شدن داشت، می بایست با کمک آسیاب برقی ادویه را آماده کنیم. حالا سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از چرخ گوشت به همراه سینه مرغ داخل دستگاه چرخ می کنیم.

نکته:

ادویه مخصوص کالباس متشکل از دارچین، هل، جوزهندی، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پودر سیر و پودر تخم گشنیز می باشد.

مرحله چهارم

در ادامه مخلوط گوشت مرغ را درون کاسه نسبتا بزرگی منتقل می کنیم. سپس ادویه مخصوص کالباس را روی مواد می پاشیم. آنگاه کاسه کوچکی را آماده کرده و زرده های تخم مرغ را به صورت جداگانه داخل کاسه می ریزیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم.

مرحله پنجم

در این قسمت روغن مایع را به همراه نشاسته ذرت به مایه تخم مرغی می افزاییم. با استفاده از چنگال مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکنواخت شوند. سپس ترکیب مواد را به کاسه محتوای مرغ اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به نشاسته ذری می توانید از شیر خشک یا خمیر میانی بافت ساندویچ را از قبل خشک و آسیاب کرده و به مواد کالباس می افزاییم.

مرحله ششم

زمانیکه مواد با هم ترکیب شدند، مخلوط به دست آمده را داخل غذاساز ریخته و با دور تند چند دقیقه هم می زنیم تا بافت مواد حالت خمیری و چسبنده پیدا کند. آنوقت آرد گندم را روی مواد پخش می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم تا یکنواخت شود.

مرحله هفتم

زمانیکه قارچ ها کاملا بخار پز شدند، آنها را روی تخته آشپزخانه ورقه ای خرد کرده و با هویجی که  نگینی کرده بودیم به مواد اضافه می کنیم. مایه کالباس را با قاشق مخلوط می کنیم تا به خوبی یکنواخت شوند. لازم است مواد کاملا خمیری و منسجم باشد.

نکته:

توجه داشته باشید، اگر مایه کالباس کمی وارفته و سست بود می بایست کمی آرد به مواد اضافه کنیم تا بافت کالباس سفت تر شود.

مرحله هشتم

زمانیکه مایه کالباس آماده شد، سلفون مخصوص را که می بایست از لوازم قنادی و آشپزی خریداری شود، تهیه کرده و سطح کار پهن می کنیم. مایه کالباس را در ابتدای سلفون می ریزیم و به شکل رولی (شکلات پیچی) به صورت فشرده جمع می کنیم.

مرحله نهم

گام بعدی رول آماده شده را دوباره با سلفون چند لایه محکم می پیچیم. اکنون قابلمه ای نسبتا بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به نقطه ی جوش برسد. حالا قابلمه ای کوچکتر که کاملا روی آب جوش قرار گیرد انتخاب می کنیم.

مرحله دهم

وقتیکه قابلمه را آب درون قابلمه قرار دادیم، رول کالباس را در قابلمه کوچکتر قرار می دهیم تا کالباس به مدت زمان ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم به طور کامل پخته شود. بعد از زمان یاد شده کالباس را از قابلمه خارج کرده تا کاملا خنک شود.

مرحله یازدهم

وقتیکه کالباس به دمای محیط رسید به همان صورت درون فریزر نگهداری می کنیم تا منجمد شود. در هنگام مصرف می بایست ۱ ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کرده و به اندازه دلخواه برش بزنیم. کالباس خانگی سالم نوش جانتان

نکته:

این نوع کالباس به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده حتما باید داخل فریزر قرار دهیم تا از فاسد نشدن آن جلوگیری کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.