طرز تهیه مارشمالو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه مارشمالو
مارشمالو یکی از انواع خوراکی های بسیار محبوب در سراسر جهان است که بافتی بسیار نرم و لذیذ دارد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه مارشمالو در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پودر ژله انار | ۱ بسته |
پودر ژله طالبی | ۱ بسته |
گلوکز مایع | ۲ قاشق غذاخوری سر پر |
نشاسته ذرت یا پودر نارگیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه مارشمالو
مرحله اول
ابتدا پودر ژله طالبی را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم و مداوم با قاشق هم می زنیم و تا ژله کاملا شفاف شود. بعد ۱ قاشق غذاخوری از گلوکز را نیز اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس با همزن برقی خوب آن هم می زنیم تا غلظتی شبیه خامه و پفکی به خود بگیرد. اگر رنگ آن کمرنگ بود در اواسط هم زدن ۲ قطره رنگ غذا سبز به آن می افزایییم.
مرحله سوم
حالا در ظرف مستطیلی با لبه هایی حداقل ۲ سانتیمتری پودر نارگیل یا نشاسته ذرت را به صورت کاملا پخش می ریزیم تا ظرف کاملا پوشیده شود .
مرحله چهارم
آنوقت ژله پفکی را داخل آن می ریزیم و با قاشق روی سطح آن را صاف می کنیم و ۲ مرتبه ظرف را آرام روی سطح کار می کوبیم تا اگر حبابی داخل آن است بترکد.
مرحله پنجم
پس از این ظرف را داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خودش را بگیرد. بعد ژله انار را نیز به همین طریق درست می کنیم و اگر لازم بود ۲ قطره رنگ خوراکی قرمز نیز اواسط همزدن به آن اضافه کنید. بعد از آماده شدن روی رنگ سبز می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ۱ ساعت خودش را بگیرد.
مرحله ششم
وقتی مارشمالو آماده شد، ظرف را از داخل یخچال بیرون می آوریم و با چاقو لبه های ظرف می کشیم و به صورت افقی و عمودی مارشمالو را برش می زنیم و داخل ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و در شب یلدا نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- shirin_kadeh60