طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه هات داگ تنوری

طرز تهیه هات داگ تنوری طرز تهیه هات داگ تنوری با فر طرز تهیه هات داگ ساده طرز تهیه هات داگ پنیری در فر طرز تهیه هات داگ تنوری شیراز طرز تهیه هات داگ پنیری در توستر طرز تهیه هات داگ فست فودی طرز تهیه هات داگ با فویل فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

هات داگ تنوری یکی از ساندویچ های پرطرفدار در میام مردم سر تا سر جهان می باشد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و به همین دلیل برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است. هات داگ که به آن فرانکفورتر و وینر هم گفته می شود یک نوع سوسیس سرخ شده و یا آب پز شده است که داخل نان مخصوص هات داگ قرار داده می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هات داگ تنوری در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس هات داگ۴ عدد
نان باگت۴ عدد
خیار شور (اختیاری)۸ عدد
گوجه فرنگی (اختیاری)۲ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
سس فرانسوی۲ قاشق غذاخوری
روغن و آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه هات داگ تنوری

مرحله اول

برای فراهم کردن هات داگ تنوری، شروع کار قارچ ها را تمیز آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان کاملا خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه به یک اندازه، ورقه ای برش می زنیم. تابه ای مناسب را روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه قارچ را با کمی روغن درون تابه می ریزیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا به سرعت آب قارچ تبخیر شده و کاملا سرخ شوند. تابه حاوی قارچ را از روی حرارت کنار می گذاریم و سوسیس ها را آماده می کنیم.

مرحله سوم

اکنون سوسی ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به فاصله ۱ تا ۲ سانتیمتر سطح روی سوسیس را برش می زنیم. این کار هنگام سرخ کردن باعث می شود، بافت گوشتی سوسیس کاملا مغز پخت شود.

مرحله چهارم

آنگاه تابه ای گود که نسبتا دیواره های آن بلند باشد را روی حرارت متوسط می گذاریم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که در زمان سرخ کردن تا سطح روی سوسیس ها را روغن بپوشاند. تمامی سوسیس را به صورت یکدست سرخ می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید در صورتی که می خواهید با روغن کمتری سوسیس ها را سرخ کنید فقط کافیست در پایان کار پند قطره آب درون تابه می چکانیم و بلافاصله درب تابه را می گذاریم تا سوسیس ها حجیم و پفکی شود.

مرحله پنجم

در این قسمت نان های مخصوص هات داگ را که کمی پهن تر از نان باگت می باشد را آماده می کنیم. بعد از اینکه بافت خمیری بین نان را خارج کردیم، کمی از قارچ های سرخ شده را لای نان پخش می کنیم و کمی سس فرانسوی روی آن می ریزیم.

مرحله ششم

گام بعدی سوسیس سرخ شده را به نان اضافه کرده و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم. تمامی ساندویچ ها را به همین صورت آماده می کنیم و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر کاملا آب شود.

نکنه:

توجه داشته باشید می توانید هات داگ را بدون قارچ و پنیر آماده کرده و به همراه خیارشور و ورقه های گوجه فرنگی سرو کنید.

مرحله هفتم

در نهایت قسمت گریل را در ۲ دقیقه پایانی روشن کرده تا پنیر به خوبی طلایی و برشته شود. ساندویچ هات داگ آماده شده را از فر خارج کرده و با سس دلخواه ( فرانسوی و خردل) میل می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.