طرز تهیه برنج زعفرانی قالبی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه برنج زعفرانی

طرز تهیه برنج زعفرانی طرز تهیه برنج زعفرانی قالبی طرز تهیه برنج ته دیگ زعفرانی

برنج زعفرانی یکی از روش های تهیه برنج می باشد که به صورت قالبی که حتما باید با استفاده از قالب آلومینیومی یا یک قابلمه نچسب تهیه شود. شما می توانید برنج قالبی را در فر یا روی گاز یا به کمک پلوپز تهیه کنید. به دلخواه میتوان از قالب های کوچک تر استفاده کرده تا به صورت تک نفره کته را آماده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برنج زعفرانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
نمک۲ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه برنج زعفرانی

مرحله اول

برای فراهم کردن برنج زعفرانی به روش رستورانی، شروع کار برنج را در ظرفی مناسب تمیز می شوییم تا آب آن زلال شود. سپس ۲ پیمانه آب ولرم را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک روی برنج اضافه کرده و بسته به نوع آن اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۳ ساعت کاملا خیس بخورد.

مرحله دوم

بعد از زمان تعیین شده، قابلمه ای را که برای پخت اولیه برنج در نظر داریم تا نیمه آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا آب برنج خیسانده شده را دور می ریزیم و برنج را به آب در حال جوش منتقل می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه برنج را یک دور با قاشق هم زده تا دانه های بهم چسبیده از هم جدا شوند. بعد از حدود ۵ تا ۷ دقیقه دانه ای از برنج را زیر دندان تست می کنیم. اگر بافت بیرونی آن نرم و مغز برنج به اندازه یک نقطه سفید مانده بود، اکنون زمان آبکش کردن برنج می باشد.

مرحله چهارم

در این قسمت برنج را آبکشی می کنیم و کمی آب سرد روی آن می گیریم تا علاوه بر خارج شدن نشاسته، دانه های برنج از بهم نچسبند. سپس قابلمه مناسبی را که بهتر است از نوع نچسب باشد، روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن کف آن پخش می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت از ته دیگ دلخواه که می تواند سیب زمینی های اسلایس شده یا نان لواش باشد، استفاده می کنیم. برای این منظور نان را روی روغن پهن می کنیم و برنج آبکش شده را روی ته دیگ پخش کرده و دور تا دور برنج را با کفگیر جمع می کنیمکه به دیواره قابلمه نچسبد.

مرحله ششم

گام بعدی درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه می گذاریم. حالا زیر قابلمه را شعله پخش کن قرار می دهیم تا با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت برنج به خوبی دم بکشد. بعد از حدود نیم ساعت زعفران دم کرده با کمی روغن مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت ۲ تا ۴  قاشق از برنج را درون ترکیب زعفرانی می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا برنج ما یکدست رنگ بگیرد. برنج را مجددا به قابلمه بر می گردانیم و با پشت قاشق روی برنج فیکس می کنیم. پایان پخت برنج را به صورت قالبی درون بشقابی بر می گردانیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید اگر می خواهید برنج را به صورت کته دم کنید، مقدار آب درون قابلمه را نصف اندازه برنج آبکشی درون قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب برنج کاملا تبخیر شود. در آخر زعفران و روغن را روی برنج پخش کرده و اجازه می دهیم کاملا دم بکشد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.