طرز تهیه حلوای موز خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه حلوای موز

طرز تهیه حلوای موز طرز تهیه رولت حلوا با موز حلوای شیر و موز حلوای موز و بادام

حلوا یکی از خوراکی‌هایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا به روش‌های گوناگون پخته می‌شود. حلوای رولی با موز یکی از انواع حلواهای مجلسی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی مناسب است؛ همچنین به دلیل داشتن موز بسیار مقوی است و طعم دلچسبی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای موز در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم حلوای موز
آرد سفید۱ لیوان
موز۵ عدد
دارچین یا زعفرانبه مقدار کافی
کره۷۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم

طرز تهیه حلوای موز

مرحله اول

برای فراهم کردن حلوای موز خوشمزه، شروع کار آرد را در تابه ای مناسب الک می کنیم تا علاوه بر باز شدن گلوله های بهم چسبیده، هوا در بافت آرد نفوذ کند. سپس تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم و به صورت متداوم تفت می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه تفت دادن را تا جاییکه رنگ آرد تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود، ادامه می دهیم. حالا کره را به دو قسمت تقسیم کرده و به تابه حاوی آرد می افزاییم. آرد را به صورت یکدست تفت می دهیم تا کره جذب آرد شود.

مرحله سوم

زمانیکه آرد و کره کاملا با هم مخلوط شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. اکنون به سراغ آماده کردن موزها می رویم. پوست موز را جدا کرده و با پشت چنگال کاملا له می کنیم تا کاملا پوره شود. آنگاه تابه دیگری را آماده می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید می توانید موز را با رنده یا غذاساز پوره کنید.

مرحله چهارم

در این قسمت تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم و نیمی از کره باقیمانده را درون تابه منتقل کرده تا کاملا ذوب شود. آنوقت موزهای له شده را داخل تابه می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه به صورت پیوسته تفت می دهیم تا کره و موز با هم ترکیب شود.

مرحله پنجم

گام بعدی پودر قند را روی موز می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا پودر قند با موز یکدست شود. بعد از آن مقداری دارچین و زعفران را روی مواد می پاشیم و ترکیب آرد و کره را به مواد درون تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله تمامی مواد را به خوبی زیر و می کنیم تا بافت حلوا حالت چسبندگی و انسجام پیدا کند. حلوا را به صورت گهواره ای هم می زنیم تا کاملا از دیواره تابه جدا شود. حلوا موز را درون بشقابی می ریزیم تا از حرارت بیفتد.

مرحله هفتم

در نهایت حلوای موز را قالب دلخواه و یا تارت های شیرین می ریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم. پایان کار حلواها را درون یخچال منتقل می کنیم و تامل می کنیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت حلوای موز شکل بگیرد. حلوا موز را بعد از زمان تعیین شده از یخچال خارج می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.