طرز تهیه خوراک لوبیا و جو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه خوراک لوبیا و جو

طرز تهیه خوراک لوبیا و جو , دستور پخت خوراک لوبیا و جو

خوراک لوبیا و جو غذایی است که می‌توانید از آن در وعده صبحانه نیز استفاده کنید و در طول روز احساس سیر داشته باشید. این خوراک خوشمزه شباهت زیاد به خوراک لوبیا چیتی دارد، با این تفاوت که در این خوراک به جای قارچ از جو استفاده می شود و به همین دلیل این خوراک دارای کالری کمتری می باشد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک لوبیا و جو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جو پوست کنده½ لیوان
لوبیا چیتی۱ لیوان
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا و جو

مرحله اول

برای فراهم کردن خوراک لوبیا و جو کاملا رژیمی، شروع کار می بایست لوبیا قرمز یا چیتی را بعد از شستن به همراه ۲ لیوان آب درون کاسه ای می ریزیم. سپس اجازه می دهیم به مدت یک شبانه روز کاملا خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود.

نکته:

همراهان میریتو در این زمان بهتر است هرچند ساعت آب لوبیا را دور بریزیم و مجددا آب تازه روی لوبیا اضافه کنیم.

مرحله دوم

در ادامه جو را به همین صورت درون کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن را آب ولرم اضافه می کنیم و به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت کنار می گذاریم تا دانه های جو کمی نرم شوند و در زمان پخت راحت تر بپزند. در این فاصله ۲ تا ۳ مرتبه آب جو را تعویض می کنیم.

مرحله سوم

بعد از زمان مقرر لوبیا و جو خیسانده شده را آبکشی کرده و هر کدام را در قابلمه ای جداگانه منتقل می کنیم. حالا هر قابلمه را تا نیمه آن آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد.

مرحله چهارم

زمانیکه آب شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را کم کرده تا حبوبات به مدت ۲ ساعت کاملا پخته شود. آنگاه جو را خوب هم می زنیم تا بعد از لعاب انداختن، ته نگیرد. لوبیا را در صورت پخته بودن کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

پس از انجام مراحل بالا پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم. حالا تابه کوچکی را روی حرارت کم می گذاریم و کره را درون تابه منتقل می کنیم تا به آرامی ذوب شود. سپس پیاز را به تابه می افزاییم.

مرحله ششم

پس از اینکه پیاز کاملا نرم و سبک شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا علاوه بر خوشرنگ شدن، بوی خامی آن گرفته شود. آنوقت کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به همراه آویشن روی مواد می پاشیم.

مرحله هفتم

بنابراین مواد درون تابه را داخل قابلمه حاوی جو می افزاییم و بلافاصله لوبیا پخته شده را هم به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا خوراک کاملا یکدست شود. بعد از ۱۵ دقیقه خوراک ما جا افتاده و قابل خوردن می باشد. خوراک را با نان سنگک سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

کمی از طعم آن را می چشیم و در صورت نیاز کمی نمک به خوراک می افزاییم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.