طرز تهیه کتلت سوسیس خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کتلت سوسیس

طرز تهیه کتلت سوسیس, طرز تهیه کتلت سوسیس با سیب زمینی پخته , کتلت سوسیس با پنیر پیتزا , کتلت سوسیس نی نی سایت , شامی سوسیس , فیلم کتلت سوسیس , کتلت سوسیس خاله سیما

یکی از انواع کتلت ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و اگر طرفدار طعم سوسیس هستید می توانید این کتلت سوسیس را تهیه کنید و به همراه نان تازه یا نان باگت میل کنید. این کتلت خوشمزه بدون گوشت است و شما به سادگی و با کمترین هزینه می توانید این کتلت با سوسیس را امتحان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سوسیس در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس یا کوکتل۳ عدد
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
قارچ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت سوسیس

مرحله اول

برای فراهم کردن کتلت سوسیس خوشمزه، شروع کار پیاز و سیب زمینی را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده کرده و درون کاسه نسبتا جاداری می ریزیم. سپس داخل پارچه توری می ریزیم و با فشار پارچه آب اضافه شان را می گیریم.

مرحله دوم

در ادامه کلاهک و دانه های فلفل دلمه را جدا می کنیم و به همان صورت ریز رنده کرده و به کاسه مواد می افزاییم. حالا سوسیس را نگینی ریز خرد می کنیم و به محتوای کاسه می افزاییم. اکنون قارچ ها را تمیز آبکشی می کنیم و تامل می کنیم کاملا خشک شود.

مرحله سوم

آنگاه قارچ ها را روی تخته آشپزخانه نگینی ریز می کنیم و به کاسه مواد می افزاییم. سپس تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در کاسه کوچکی می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم، کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه روی تخم مرغ می پاشیم.

مرحله چهارم

در این قسمت تخم مرغ را کاملا به هم زن دستی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شده و با ادویه ها آمیخته شوند. بنابراین با دقت تخم مرغ را روی مواد منتقل می کنیم و با قاشق به آرامی زیر و رو کرده تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی تابه ای را روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن مایع سرخ کردنی درون تابه می ریزیم. زمانیکه روغن کاملا داغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت را با دست برداشته و به فرم دلخواه حالت می دهیم و درون روغن داغ می اندازیم.

مرحله ششم

همراهان میریتو می توانید از قالب های طرح دار برای حالت دادن به کتلت استفاده کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تامل می کنیم تا یک سمت کتلت ها کاملا برشته شود. بعد از اینکه هر دو قسمت کتلت ها کاملا طلایی و سرخ شدند، آنها را روی توری فلزی می چینیم و اجازه می دهیم روغن اضافی شان کاملا خارج شود.

نکته:

توجه داشته باشید حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا کتلت ها به آرامی مغز پخت شوند.

مرحله هشتم

وقتی که روغن کتلت های سوسیس به خوبی گرفته شد، داخل دیس مورد دلخواه می چینیم و خلال های درشت سیب زمینی دورچین می کنیم. کتلت سوسیس را با نان تازه و خیارشور سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.