طرز تهیه املت شاپوری خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه املت شاپوری

طرز تهیه املت شاپوری, املت شاپوری کرمانشاه , املت شاپوری نی نی سایت , املت شاپوری رشت , طرز تهیه املت رشتی , املت شاپوری در تهران , املت گیلانی

املت شاپوری یکی از خوشمزه ترین صبحانه های سنتی ایرانی است که علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی نیز می باشد در واقع ترکیب جادویی تخم مرغ و رب و لوبیا پخته شده می باشد. این غذا در لاهیجان توسط قهوه چی به نام شاپور ابداع شده و کم کم در سراسر ایران محبوب شده است و به همین علت نام این غذا را املت شاپوری گذاشتند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت شاپوری در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خوراک لوبیا چیتی½ قوطی
تخم مرغ۳ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه املت شاپوری

مرحله اول

برای فراهم کردن املت شاپوری به سبک رشتی، شروع کار تابه ای را که برا ی پخت املت در نظر دارینم ری حرارت متوسط می گذاریم. آنگاه ۲ تا ۳ قاشق روغن کف تابه می ریزیم و تامل می کنیم تا کاملا داغ شود.

مرحله دوم

اکنون ۳ قاشق رب گوجه فرنگی را به تابه منتقل می کنیم و به صورت مدام تفت می دهیم تا علاوه بر خوشرنگ شدن، بوی خامی رب کاملا از بین برود. بعد از ۱ دقیقه تفت دادن را متوقف می کنیم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه روی رب می پاشیم.

مرحله سوم

در ادامه ادویه ها را کمی در تابه با رب مخلوط می کنیم تا با هم آغشته شوند. حالا تخم مرغ ها را در کاسه ای به صورت جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم. سپس مایه تخم مرغی را به آرامی که بافت لختگی زرده و سفیده ترکیب نشود، به تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

هم زمان شروع به آماده کردن کنسرو می کنیم. می بایست کنسرو را به مدت ۲۰ دقیقه درون آب، بجوشانیم تا چنان چه آلودگی دارد، از بین برود. بعد از اینکه بافت مایه تخم مرغ کمی بسته شد، بدون اینکه آب اضافه خوراک را درون تابه بریزیم، لوبیا را دور تا دور تابه می ریزیم.

مرحله پنجم

گام بعدی، نارنج را می شوییم و به دو قسمت تقسیم می کنیم. آنوقت با آبمیوه گیری دستی، آب نارنج را می گیریم و روی املت پخش می کنیم و همزمان شروع به هم زدن لوبیا می کنیم تا با نارنج مزه دار شود. زمانی که بافت زرده و سفید کاملا جمع شدند، تابه را کنار می گذاریم. در همان تابه با نان تازه و زیتون سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.