طرز تهیه ماهیچه به روش اصلی پسران کریم با نکات کامل

طرز تهیه ماهیچه پسران کریم

طرز تهیه ماهیچه پسران کریم نی نی سایت طرز تهیه ماهیچه به روش شاندیز طرز تهیه ماهیچه رستورانی فیلم طرز تهیه ماهیچه پسران کریم طرز تهیه ماهیچه مجلسی طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم نی نی سایت طرز تهیه ماهیچه نی نی سایت طرز تهیه ماهیچه لذیذ

ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه پر طرفدار در میان ایرانیان می باشد که با رسپی های گوناگون تهیه می شود. این غذا در گذشته در آشپزخانه های درباری برای میزهای شاهنشاهی طبخ می شده و بسیار اعیانی می باشد. اصالت ماهیچه پسران کریم در شهر مشهد شناخته شده است که کمی متفاوت تر از ماهیچه معمولی درست می شود. این غذا را با نکات کامل برای شما همراهان میریتو در نظر گرفته ایم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهیچه پسران کریم در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهیچه گوسفندی۲ عدد
بوته سیر۲ عدد
پیاز۶ عدد متوسط
زعفران دم کرده غلیظ½ فنجان
چوب دارچین۱ تکه
سیر۴ حبه
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری پُر
نمک۱ قاشق چایخوری پُر
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه ماهیچه پسران کریم

مرحله اول

برای فراهم کردن ماهیچه به سبک پسران کریم، شروع کار می بایست ماهیچه ها را تمیز بشوییم و درون آبکشی قرار دهیم تا خونابه اضافی شان کاملا خارج شود. آنگاه پیازها را بعد از پوستگیری می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه پیازها را روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی نازک و یک اندازه برش داده و داخل قابلمه ای که برای پخت ماهیچه در نظر داریم منتقل می کنیم. سپس مقداری روغن مایع روی پیاز می ریزیم و روی حرارت متوسط تفت می دهیم.

مرحله سوم

اکنون پیاز را به صورت یکدست تفت می دهیم تا کمی نرم و رنگ آنها کاراملی شود. حالا هر دو ماهیچه را درون قابلمه حاوی پیاز اضافه کرده و اجازه می دهیم بوی زهم گوشت گرفته شود. پوست ۴ حبه سیر را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه سیرها را شستیم روی تخته آشپزخانه ورقه ای نازک برش می زنیم و بلافاصلهروی ماهیچه پخش می کنیم. پس از انجام مراحل بالا بوته سیر را به همان صورت کامل تمیز می شوییم و بدون اینکه دانه های سیر را از هم جدا کنیم به قابلمه می افزاییم.

مرحله پنجم

گام بعدی نوبت به افزودن طعم دهنده ها می باشد. برای این منظور زردچوبه، فلفل قرمز،فلفل سیاه را روی ماهیچه می پاشیم و ۱ تکه چوب دارچین را داخل قابلمه می اندازیم. آنوقت ۳ پیمانه آب جوشیده را درون قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

تامل می کنیم آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند. حالا حرارت را کم کرده و درب قابلمه را روی آن قرار می دهیم تا به آرامی ماهیچه ها بپزند. لازم است تامل کنیم تا گوشت ماهیچه به مدت زمان ۳ ساعت الی ۳:۳۰ دقیقه گوشت پخته شود.

مرحله هفتم

بعد از گذشت زمان یاد شده، درب قابلمه را کنار می گذاریم. مقداری نمک روی گوشت می پاشیم و زعفران دم کرده را در تمام قسمتهای قابلمه به صورت پخش می ریزیم تا عطر و رنگ زعفران به ماهیچه آغشته شود.

مرحله هشتم

در نهایت درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه دیگر ماهیچه با زعفران مزه دار شود. پایان کار ماهیچه را در ظرف دلخواه قرار می دهیم و پیاز داغ را به همراه کمی زرشک روی آنها می افزاییم. ماهیچه خوشمزه را با پلو زعفرانی یا شوید باقالی پلو سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.