طرز تهیه کوکوی دو رنگ ترکیبی خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه کوکوی دو رنگ

طرز تهیه کوکوی دو رنگ, کوکو دو رنگ در تابه رژیمی , انواع کوکو دورنگ , آموزش کوکو دو رنگ تصویری , طرز تهیه کوکو دو رنگ رولتی , کوکو دو رنگ تبریز , کوکوی دو رنگ خانم گلاور , کوکوی دورنگ با پنیر پیتزا

یکی از انواع کوکوها می باشد که بسیار مجلسی و ساده است و از مخلوط کوکو سبزی به همراه کوکو سیب زمینی تهیه می شود و می توانید این کوکو را داخل فر قرار دهید و یا بدون فر و داخل تابه قرار داده تا یک کوکو بسیار شیک و مجلسی داشته باشید. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی دو رنگ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی کوکویی۵۰۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد
پیاز۲ عدد کوچک
تخم مرغ۶ عدد
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو دو رنگ

مرحله اول

برای فراهم کردم کوکوی دو رنگ ترکیبی، شروع کار سبزی کوکویی را که شامل؛ تره، جعفری، گشنیز و شوید می باشد را تمیز پاک کرده و درون ظرف بزرگی با آب ولرم می خیسانیم تا خاک و گل های میان سبزی کاملا از بین بروند.

مرحله دوم

بعد از اینکه ۲ مرتبه آب سبزی را تعویض کردیم، آبکشی کرده و اجازه می دهیم آب سبزی کاملا خارج شود.( می توانید روی پارچه تمیزی سبزی ها را پخش کنیم تا آب اضافی شان کاملا گرفته شود. حالا روی تخته آشپزخانه به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله سوم

پیازها را بعد از پوستگیری می شوییم و یکی از آنها را با استفاده از رنده ریز رنده می زنیم. بدون اینکه آب پیاز رنده شده را بگیرم به کاسه حاوی سبزی خرد شده می افزاییم. سپس ۳ عدد از تخم مرغ ها را در پیاله ای می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم.

مرحله چهارم

در ادامه تخم مرغ ها را درون ظرف با چنگال هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند. آنگاه مخلوط تخم مرغ را به همراه نمک و زردچوبه و کمی فلفل سیاه روی سبزی کوکویی می افزاییم و به صورت یکدست مواد را هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی مواد کوکو سیب زمینی را آماده می کنیم. برای این منظور، پوست سیب زمینی را می گیریم و بعد از شستشو آنها را با استفاده از رنده ریز رنده می زنیم و با درون صافی مخصوص آب اضافی آنها را می گیریم و داخل کاسه ای جادار می ریزیم.

مرحله ششم

در این قسمت باقیمانده پیاز را به همان صورت رنده زده و بدون اینکه آب اضافه پیاز را بگیریم به مواد درون کاسه می افزاییم. ۳ عدد تخم مرغ باقیمانده را درون پیال ای می شکنیم و در صورت سالم بودن آنها را به سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

بنابراین کمی نمک و فلفل سیاه را به همراه زرد چوبه را روی مواد می پاشیم و به خوبی مخلوط کرده تا مواد کاملا یکنواخت شوند. در این قسمت تابه مناسبی را که بهتر است دیواره های آن کمی بلند باشد، روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله هشتم

پس از انجام مراحل بالا به مقدار کافی روغن کف تابه می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود. اول مواد کوکو سیب زمینی را به صورت یکجا کف تابه می ریزیم و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف و یکنواخت می کنیم.

مرحله نهم

زمانیکه سمت زیرین کوکو کمی جمع شد، مایه کوکو سبزی را به آرامی روی کوکو سیب زمینی منتقل می کنیم و مجددا به همان صورت سطح روی مواد را صاف و یکدست می کنیم. تامل می کنیم بافت مواد سیب زمینی هم خودش را بگیرد.

مرحله دهم

بعد از اینکه کوکوسیب زمینی برشته و طلایی شد، به استفاده از دو کفگیر، همزمان کوکو را به یکباره برمی گردانیم تا سمت کوکوسبزی هم کاملا سرخ و برشته شود. حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا ضخامت میانی کوکو دورنگ کاملا مغز پخت شود.

مرحله یازدهم

در نهایت کوکوی دو رنگ را بعد از سرخ شدن درون بشقاب بزرگی بر می گردانیم و به اندازه دلخواه تقسیم می کنیم و به صورت یکی در میان داخل ظرفی پشت و رو کرده تا به شکل دو رنگ تزئین شود. کوکو را با خیارشور و گوجه فرنگی به همراه نان سنگک سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.