طرز تهیه چیز کیک انار خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه چیز کیک انار
چیز کیک انار از دسرهای بسیار شیک و جدید بین المللی است که در شب یلدا برای ما ایرانی ها گزینه ای مناسب برای دسر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه چیز کیک انار در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بیسکویت کاکائویی | ۱ بسته |
کره | ۵۰ گرم |
ژله انار | نصف بسته |
آب جوش | ۱ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق مرباخوری |
شیر | ۲۵۰ میلی لیتر |
پنیر خامه ای | ۵۰ گرم |
انار (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه چیز کیک انار
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک انار مجلسی ابتدا یک بسته بیسکویت را داخل میکسر می ریزیم و پودر شده از دستگاه تحویل می گیریم. بعد تابه ای کوچک را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را داخل آن قرار می دهیم و صبر می کنیم تا ذوب شود.
مرحله دوم
سپس بیسکویت پودر شده را داخل کاسه ای می ریزیم و کره آب شده را به آن اضافه می کنیم و خوب آنها را زیر و رو می کنیم تا کاملا بیسکویت آغشته به کره شود.
مرحله سوم
حالا قالب کمر بندی را جلو دستمان قرار می دهیم و پودر بیسکویت را داخل آن می ریزیم و با قاشق سطح روی آن را صاف می کنیم و بعد با گوشتکوب روی آن فشار می دهیم تا کاملا داخل قالب فیکس شود.
مرحله چهارم
اگر قالب در اختیار نداشتید می توانید کف هر ظرفی (ترجیحا مربع یا مستطیل باشد بهتر است) یک پلاستیک قرار دهید به طوری که از دیواره های ظرف پلاستیک ۲ الی ۳ سانتیمتر بالاتر باشد و بعد پودر بیسکویت را داخل آن بریزید و با گوشتکوب فیکس کنید.
مرحله پنجم
آنوقت قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم و باقی مواد چیز کیک را آماده می کنیم.
مرحله ششم
سریع پنیر خامه ای را داخل کاسه ای می ریزیم و شیر را کم کم به آن می افزاییم و مداوم با همزن برقی آنها را هم می زنیم. بعد وانیل را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
زمانیکه مواد مخلوط شدند، شکر را نیز همراه با پودر ژلاتین اضافه می کنیم و خوب اجازه می دهیم تا مواد یکدست شود. آنگاه مخلوط شیر را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق مدام هم می زنیم.
مرحله هشتم
پس از این که مخلوط شیر کمی جوش خورد و غلظت گرفت، بلافاصله قالب را از یخچال بیرون می آوریم و مخلوط شیر قوام یافته را از صافی رد می کنیم و آرام روی پودر بیسکویت می ریزیم و مجددا داخل یخچال قرار می دهیم تا ۱ ساعت استراحت کند.
مرحله نهم
بعد از اینکه مخلوط شیر و ژلاتین خودش را گرفت، ژله انار را داخل کاسه ای می ریزیم و آب جوش به آن اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را مخلوط می کنیم. اگر خوب ژلاتین داخل آن حل نشده بود کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا حل شود.
مرحله دهم
همچنین قالب را از داخل یخچال بیرون می آوریم. بنابر نوع ژله ای که برای چیز کیک انتخاب کرده ایم میوه آن را نیز روی مخلوط شیر و ژلاتین که کاملا خودش را گرفته است می ریزیم. تعدادی انار دانه شده را روی آن آرام قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
بعد آرام قاشق به قاشق از ژله انار روی انارهای دانه شده می ریزیم و قالب را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت ژله نیز ببندد.
مرحله دوازدهم
حالا قالب را از یخچال خارج می کنیم و چاقو را با آب سرد می شوییم و دیواره های قالب را با چاقو می کشیم تا چیز کیک انار از آن جدا شود.نوش جان.
نکته:بدلیل وجود کره و فشار ایجاد شده روی پودر بیسکویت، حتما به راحتی از هر قالبی چیز کیک بیرون می آید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- pooneh_fingerfood