طرز تهیه دو پیازه تن ماهی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه دو پیازه تن ماهی

طرز تهیه دو پیازه تن ماهی دوپیازه تن ماهی با سیب زمینی خوراک تن ماهی با گوجه و سیب زمینی تن ماهی دو پیازه تن ماهی با پیاز خام

دو پیازه تن ماهی یک غذای بسیار راحت و خوشمزه است که به دلخواه می توانید هم با نان و هم برنج سرو کنید. شما می توانید انواع سبزیجات را برای تهیه این خوراک خوشمزه استفاده کنید. اگر وقت کافی برای تهیه شام یا نهار ندارید این غذا را در لیست خود داشته باشید تا در کمترین زمان ممکن این غذا را تهیه کنید. این غذا را در کنار ترشی و زیتون می توان سرو نمود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دو پیازه تن ماهی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تن ماهی۲ عدد
پیاز۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه دو پیازه تن ماهی

مرحله اول

برای فراهم کردن دو پیازه تن ماهی به روش شیرازی، شروع کار قابلمه ای مناسب را که بتوانیم تن ماهی ها را در آن بجوشانیم تا نیمه آب پر کرده و بعد از اینکه قوطی های تن ماهی را شستیم، داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط جوشانده شوند.

مرحله دوم

در این فاصله تا آماده شدن تن ماهی، پوست پیازها را جدا می کنیم و تمیز آبکشی می کنیم. سپس روی تخته آشپزخانه به شکل نگینی یا خلالی نازک و یک اندازه خرد می کنیم. پیازها را به همراه مقداری روغن درون تابه ای مناسب می افزاییم و روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون پیازها را به صورت متداوم تفت می دهیم تا به خوبی شیشه ای و سبک شوند. حالا ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به تابه حاوی پیاز می افزاییم و تا جاییکه رب خوشرنگ و بوی خامی آن از بین برود تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله چهارم

گام بعدی کمی زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه آویشن روی مواد می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا ادویه ها با هم تر کیب شوند. آنگاه آویشن را روی رب پخش کرده تا سس مزه دار شود. بعد از زمان تعیین شده کنسروها را از قابلمه بیرون می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قوطی ها را باز می کنیم و روغن ماهی ها را دور می ریزیم و به سس درون تابه منتقل می کنیم. تمامی ماهی ها را با هم مخلوط می کنیم تا ماهی ها با رب و پیاز داغ یکنواخت شود. بنابراین درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه تن ماهی مزه دار شود.

مرحله ششم

در نهایت تن ماهی را در بشقاب های مورد نظر می کشیم و با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات دلخواه تزئین می کنیم. دو پیازه تن ماهی را می توان با شوید پلو یا نان تازه سرو کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.