طرز تهیه مرغ لا پلو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه مرغ لا پلو

طرز تهیه مرغ لا پلو, طرز تهیه مرغ ریش ریش لا پلو , مرغ لا پلو کته , مرغ لا پلو شیرازی , مرغ لا پلو زعفرانی , طرز تهیه مرغ لا پلو مجلسی , مرغ لا پلو نی نی سایت , طرز تهیه مرغ لا پلو با زرشک , مرغ لا پلو ساده

مرغ لا پلو یکی از انواع غذا های ساده و مجلسی ایرانی است که می توانید آن را به راحتی در منزل برای انواع مجالس و مهمانی های خود به عنوان غذایی ساده و آسان تهیه کنید. مرغ لا پلو از نظر ظاهر و مزه تا حدی شبیه به ته چین مرغ می باشد اما از نظر دستور تهیه بسیار ساده تر و راحت تر از ته چین مرغ تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ لا پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
ران مرغ۲ تکه
سینه مرغ۲ تکه
برگ بو۱ عدد
زیره۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ لا پلو

مرحله اول

برای فراهم کردن مرغ لا پلو به روش شیرازی، شروع کار سینه و ران مرغ را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم خونابه آن کاملا خارج شود. سپس برنج را ۲ تا ۳ مرتبه می شوییم تا آب آن کاملا شفاف شود. حالا با ۴ لیوان آب و ۱ قاشق نمک درون کاسه بزرگی می خیسانیم.

نکته:

اگر برنج تازه بود، ۳۰ دقیقه خیساندن برنج کافی می باشد.

مرحله دوم

اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ الی ۳ ساعت بسته به نوع آن کاملا خیس بخورد تا حجم آن بیشتر شود. در ادامه تکه های مرغ را در ظرف مناسبی منتقل می کنیم و برگ بو را هاونگ می کوبیم تا کاملا پودر شود. آنگاه به همراه فلفل ها روی مرغ می پاشیم.

مرحله سوم

در این قسمت زعفران دم کرده را با ۱ قاشق چایخوری زیره روی مرغ پخش می کنیم. دستمان را تمیز می شوییم( می توان از دستکش یکبار مصرف استفاده کرد ) تمام قسمت های مرغ ها را با طعم دهنده ها ماساژ داده تا گوشت مرغ مزه دار شود.

مرحله چهارم

آنوقت کمی نمک و روغن را که می توانید به دلخواه از روغن زیتون یا روغن ذرت برای تکه های مرغ از آن استفاده کرد به مرغ اضافه می کنیم و مجددا به خوبی ماساژ داده تا با روغن کاور شوند. اکنون روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

بعد از انجام مراحل بالا ظرف حاوی مرغ را به مدت زمان ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال منتقل می کنیم تا گوشت مرغ کاملا عطر و بوی مواد را به خود جذب کند. بعد از زمان تعیین شده، مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این قسمت مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل تابه ای مناسب می ریزیم و آنرا روی حرارت متوسط می گذاریم تا به خوبی داغ شود. تکه های مرغ را به آرامی داخل تابه می چینیم و تامل می کنیم کاملا سرخ و برشته شوند.

نکته:

همراهان میریتو می بایست مرغ ها را با حرارت متوسط سرخ کنیم چون حرارت کم باعث آب انداختن مرغ شده و اما حرارت زیاد باعث می شود مرغ ما خشک شود.

مرحله هفتم

زمانیکه یک سمت مرغ کاملا طلایی شد، آنها را با چنگال بر می گردانیم تا سمت دیگر مرغ ها به صورت یکدست سرخ شوند. در این فاصله برنجی را که از قبل خیسانده بودیم را درون آبکشی می ریزیم تا کاملا آب برنج خارج شود.

مرحله هشتم

آنگاه برنج را به همراه ۴ پیمانه آب ولرم و ۲ قاشق چایخوری نمک و کمی روغن داخل قابلمه ای که برای پخت مرغ لا پلو در نظر داریم می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت متوسط برنج شروع به جوشیدن کند. مرغ ها ی سرخ شده را از تابه خارج می کنیم.

مرحله نهم

وقتی که برنج در حال جوشیدن بود و تقریبا نیمی از آب درون قابلمه بخار شده بود، تکه های مرغ را به قابلمه حاوی برنج اضافه کرده و تا مل می کنیم آب برنج کاملا کشیده شود. بنابراین دور تا دور برنج را به خوبی جمع می کنیم. درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.

مرحله دهم

گام بعدی درب قابلمه را گذاشته و صبر می کنیم برنج و مرغ به مدت ۱:۳۰ دقیقه با حرارت ملایم به خوبی دم بکشد. بعد از زمان یاد شده، دیس دایره ای شکل را روی قابلمه می گذاریم و با کمک دو دست به یکباره قابلمه را بر می گردانیم. به دلخواه با زرشک ترئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 5 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.