طرز تهیه کاچی زایمان خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کاچی زایمان

طرز تهیه کاچی به روش سنتی فیلم طرز تهیه کاچی برای زائو طرز تهیه کاچی برای زائو نی نی سایت طرز تهیه کاچی برای پریودی طرز تهیه کاچی ساده طرز تهیه کاچی مادربزرگ طرز تهیه کاچی با چهار زیره طرز تهیه کاچی برای گرم شدن رحم

کاچی زایمان از بهترین و مقوی ترین دسرهای سنتی ایرانی است که مادر بزرگ ها به بهترین شکل این غذا را برای تقویت بدن زن زائو می پختند البته این دسر خوشمزه در وعده صبحانه و عصرانه نیز مصرف می شود.  در تهیه این کاچی مخصوص از انواع طعم دهنده ها و سبزیجات معطر استفاده می شود که همگی دارای خواص درمانی می باشند. در تهیه این کاچی می توانیم به دلخواه از مغزیجات هم استفاده کنیم تا کاچی مقوی تری داشته باشیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی زایمان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم کاچی زایمان
آرد۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
روغن حیوانی (اختیاری)۱ قاشق چایخوری
رازیانه½ قاشق چایخوری
زیره½ قاشق چایخوری
گلاب½ پیمانه
تخم گشنیز کوبیده شده½ قاشق چایخوری
هل۱ قاشق مرباخوری
شکر۱ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
اب۳ لیوان
روغن مایع۲ قاشق سوپخوری
مغزیجاتبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کاچی زایمان

مرحله اول

برای فراهم کردن کاچی زایمان تقویتی، شروع کار ۱ پیمانه آرد را درون کاسه ای الک می کنیم تا علاوه بر باز شدن گلوله های بهم چسبیده، هوا به بافت آرد نفوذ کند. سپس آرد الک شده را درون تابه مناسبی می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه آرد را به صورت پیوسته تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و همچنین رنگ آن قهوه ای کمرنگ شود. بعد از اینکه آرد را به مدت ۲۰ دقیقه تفت دادیم، هل،زیره، رازیانه را به همراه تخم گشنیز به تابه حاوی آرد می افزاییم و مجددا تفت می دهیم.

مرحله سوم

زمانیکه آرد با طعم دهنده ها یکدست شد، کره بن ماری شده را به مواد اضافه کرده و بدون اتلاف وقت از روغن حیوانی مرغوب یا در صورت دسترسی نداشتن از روغن مایه استفاده می کنیم. آنگاه تمامی مواد را به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا مایع یکنواختی پدید آید.

مرحله چهارم

در این قسمت تمامی مواد را به صورت یکدست مخلوط می کنیم و در همین حیوان ۳ لیوان آب جوشیده را به آرامی درون تابه منتفل کرده و بلافاصله با استفاده از کفگیر چوبی به شکل متداوم هم می زنیم تا آرد کاملا مخلوط شوند. حالا شکر را به مواد می افزاییم.

مرحله پنجم

گام بعدی اجازه می دهیم شکر کاملا درون قابلمه با مواد ترکیب شود. لازم است کاملا کاچی را هم بزنیم تا شروع به جوشیدن کند و کمی به غلظت فرنی برسد. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه گلاب و زعفران دم کرده را روی کاچی پخش کرده تا عطر و رنگ آنها با مواد آمیخته شود.

مرحله ششم

بعد از انجام مراحل بالا تامل می کنیم کاچی به غلظت مطلوب برسد، سپس معزیجات مانند خلال بادام، گردو، کنجد را درون کاچی می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوط شوند. تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و درون ظرف دلخواه می کشیم و با انواع خلال های بادام و پسته تزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو این نکته را یادر آور می شویم، در دستور اصلی از آرد گندم در طرز تهیه کاچی بعد زایمان استفاده می‌کنند اما اگر طعم برنج را دوست دارید می‌توانید آن را جایگزین کنید. کاچی زایمان با آرد برنج می‌تواند به همان اندازه خوش طعم و مقوی باشد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.