طرز تهیه کباب ترش خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کباب ترش
کباب ترش یکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه ایرانی می باشد که بیشتر در قسمتهای شمالی کشور تهیه می شود. می توان گفت امروزه در همه شهرهای ایران این کباب خوشمزه طبخ می شود. اما کباب ترش را می توانید به صورت خوراک سرو کنید و یا می توانید با پلو نیز میل کنید. این کباب خوشمزه از راسته گوساله تهیه می شود و باید ابتدا طعم دار شود و بعد کباب کنید. کباب ترش را بهتر است روی زغال کباب کنید تا طعم و مزه ای بهتری داشته باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب ترش در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت راسته گوساله | ۶۰۰ گرم |
رب انار ترش | ½ پیمانه |
مغز گردو | ۱ پیمانه |
سیر | ۱ حبه |
گوجه فرنگی | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
چوچاق یا نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب ترش
مرحله اول
برای فراهم کردن کباب ترش شمالی، شروع کار گوشت راسته گوساله را آبکشی کرده و اجازه می دهیم خونابه آن کاملا خارج شود. در این فاصله پیاز و سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز، درون کاسه نسبتا جاداری رنده می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با کارد تیزی، به شکل جوجه ای برش می زنیم. تکه های گوشت را درون کاسه حاوی سیر و پیاز منتقل می کنیم. سپس پوست نازک گوجه فرنگی را به آرامی جدا می کنیم و ریز رنده می کنیم.
مرحله سوم
اکنون پوره گوجه را روی تکه های گوشت داخل کاسه می ریزیم. حالا چوچاق معطر خشک شده را که از سبزی های محلی شمال کشور می باشد را روی گوشت می پاشیم. در صورت دسترسی به آسیاب برقی مغز گردو را پودر کرده و به کاسه اضافه می کنیم.
نکته:
لازم است بدانید می توانید برای پودر کردن گردو از هاونگ یا رنده ریز استفاده کنید.
مرحله چهارم
آنگاه فلفل سیاه را به همراه رب انار به کاسه می افزاییم. بنابراین با دقت تمامی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت گوشت با طعم دهنده ها مرینت می کنیم. روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و به مدت زمان یک شبانه روز داخل یخچال استراحت می دهیم.
نکته:
همراهان میریتو لازم به ذکر است، این نکته را یادآور شویم مدت زمان مزه دار کردن گوشت در خوشمزه و لذیذ شدن کباب بسیار مهم می باشد.
مرحله پنجم
بعد از سپری شدن زمان یاد شده، کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کرده و کمی نمک روی گوشت می پاشیم. دستمان را تمیز می شوییم و مواد را مجددا زیر و رو می کنیم تا نمک به خورد گوشت برود. آنوقت ذغال هارا درون منقل با مواد آتش زا روشن می کنیم.
مرحله ششم
گام بعدی سیخ های کباب را که بهتر است از نوع پهن آن را انتخاب کنیم را کنار دستمان می گذاریم و به ترتیب و در یک تعداد مشخص شده تکه های گوشت قرمز را به سیخ می کشیم. زمانیکه منقل ذغال به صورت یکنواخت روشن شد، سیخ ها را با فاصله روی منقل می چینیم.
نکته:
توجه داشته باشید، احتیاجی به باد زدن کباب ترش نمی باشد. حرارت زیاد کباب را خشک کرده و بافت میانی گوشت کاملا خام می ماند که این کار کاملا اشتباه می باشد.
مرحله هفتم
در این مرحله سیخ ها را به صورت پیوسته جا به جا کرده تا تمام قسمتهای کباب به یک اندازه کباب شوند. چند دقیقه آخر می توان به دلخواه چند عدد گوجه فرنگی را درون سیخ فرو کنیم و روی منقل کنار سیخ گوشتها، کباب کنیم. در نهایت کباب ترش را با برنج یا نان سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- گوشواره فانتزی پارچهای؛ ۱۵ مدل دلبر و جدید مناسب دخترای خلاق و خاصپسند
- کراپ کت دامن مجلسی؛ ۱۵ عکس جذاب از ستهای لاکچری و خاص مهمونی
- جدیدترین ۱۵ مدل انگشتر تاجی الماس؛ از طراحیهای کلاسیک تا مدرن.
- مدل بافت مو جدید برای دختربچه ها؛ ۱۵ نمونه خاص برای تزئین با روبان و گلسر
- شومیز شلوار شیک؛ ۱۵ طرح خاص که هر دختری باید داشته باشه
- لباس مجلسی قرمز تیره؛ ۱۵ مدل شیک برای مجالس رسمی و جشنها
- منبع :
- testghaza