طرز تهیه جوجه کباب لری خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه جوجه کباب لری

طرز تهیه جوجه کباب لری

جوجه کباب لری یکی از انواع کباب های متنوع در کشور ایران می باشد که با مواد و طعم دهنده های مختلفی تهیه می شود. مهمترین نکته برای درست کردن جوجه کباب لری این است که از زعفران دم کرده استفاده نمی کنیم. فقط کافیست طعم خوشمزه این کباب را با سبزی های معطر امتحان کنید تا با یک مزه جدید و دوستداشتی آشنا شوید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب لری در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۱ عدد متوسط
کره۵۰ گرم
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده۱ قاشق غذاخوری
رزماری۱ قاشق غذاخوری
آب سرد½ لیوان
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب لری

مرحله اول

برای فراهم کردن جوجه کباب لری، شروع کار سبزیهای معطر را پاک می کنیم و درون ظرف مناسبی با آب ولرم می خیسانیم تا گرد و خاک های سبزی کاملا از بین بروند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه سبزیها را در دو مرتبه آبکشی می کنیم و تامل کرده تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

در این فاصله تا خشک شدن سبزیها، پوست مرغ را کاملا جدا کرده و بعد از شستشو اجازه دهیم خونابه آن کاملا خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت جوجه ای برش می زنیم و درون کاسه جاداری منتقل می کنیم. برگ های رزماری را به همراه نمک و فلفل روی مرغ می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه سبزیها را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه محتوای مرغ اضافه می کنیم. بعد از انجام مراحل بالا می بایست به مقدار تعیین شده در جدول بالا آب سرد را به کاسه اضافه کرده و با دست تمامی مواد را مخلوط می کنیم تا گوشت با سبزیها مزه دار شود.

نکته:

لازم است این نکته را یادآور شویم، برای طبخ جوجه کباب لری نیازی به اضافه کردن زعفران نمی باشد.

مرحله چهارم

اکنون روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و داخل یخچال منتقل کرده تا به مدت زمان ۲ تا ۳ ساعت مرغ استراحت کند. در صورتیکه وقت کافی برای طعم دار کردن مرغ داشته باشیم، می توانیم زمان بیشتری را صرف استراحت کردن گوشت مرغ کنیم، تا جوجه لذیذتری طبخ نماییم.

مرحله پنجم

بعد از زمان طی شده، منقل ذغال را به صورت یکدست با مواد آتش زا روشن می کنیم و اجازه میان گاز موجود در ذغال کاملا خارج شود. پس از اینکه مرغ آماده شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم و تکه های مرغ را به سیخ های مخصوص می کشیم تا تکه های مرغ به پایان برسد.

مرحله ششم

در این مرحله سیخ ها را به ترتیب و فاصله روی منقل می چینیم و کمی باد می زنیم تا بافت گوشت کمی خودش را بگیرد. سپس سیخ های جوجه را جا به جا می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به یک اندازه کباب شود. تا آماده شدن کباب ها کره را بنماری می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت فرچه آشپزی را به کره آغشته می کنیم و روی سطح گوشت مرغ را چرب می کنیم تا علاوه بر لذیذ شدن، گوشت نرم و آبدار شود. جوجه های آماده شده را از سیخ خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر به همراه گوجه کبابی می چینیم. جوجه کباب لری را با برنج یا نان سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.