طرز تهیه شامی سنگدان مرغ خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه شامی سنگدان مرغ
«شامی» یکی از غذاهای محبوب ما ایرانیهاست که در بیشتر مواقع با گوشت درست میشود. در موارد کمی هم برخیها این غذا را با مرغ ترجیح میدهند. بد نیست بدانید در شهرهای مختلف روش پخت شامی متفاوت است، بهطور مثال شامی بابلی، رودباری و همدانی داریم. در این مطلب میخواهیم یک شامی خوشمزه با سنگدان مرغ به شما آموزش بدهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی سنگدان مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ بسته |
سنگدان مرغ | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
آرد سوخاری ریز | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه شامی سنگدان مرغ
مرحله اول
برای فراهم کردن شامی کباب اقتصادی، شروع کار پوست سیب زمینی را می گیریم و بعد از شستشو داخل غذاساز یا میکسر می افزاییم و پوره شده تحویل می گیریم. پوره سیب زمینی را درون پارچه ای توری مانند می ریزیم و با فشار آب اضافه شان را می گیریم.
مرحله دوم
در ادامه سیب زمینی را درون کاسه ای جادار کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با رنده ریز رنده می زنیم و آب اضافه پیاز را هم به همان صورت می گیریم و به کاسه حاوی سیب زمینی می افزاییم. حالا سنگدان را تمیز کرده و آبکسی می کنیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه خونابه سنگدان کاملا خارج شد، داخل چرخ گوشت می ریزیم و به صورت یکدست چرخ می کنیم. آنگاه سنگدان چرخ شده را به همراه نمک و زردچوبه و کمی فلفل سیاه روی مواد پخش می کنیم. تخم مرغ ها را درون پیاله ای به صورت جداگانه می شکنیم.
مرحله چهارم
زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شدیم، آنها را با آرد سوخاری به مواد منتقل می کنیم و با استفاده از چنگال تمامی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. آنوقت روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و درون یخچال انتقال می دهیم.
مرحله پنجم
بعد از گذشت ۱ تا ۲ ساعت مواد را از یخچال بیرون می گذاریم. دستمان را تمیز می شوییم و مواد را مجددا با کمک دست زیر و رو می کنیم تا بافت شامی منسجم شود. اکنون تابه ای را که برای سرخ کردن شامی در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله ششم
گام بعدی مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی کف تابه می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود. سپس به اندازه لازم که می خواهیم به شامی فرم دایره ای یا بیضی بدهیم از مواد را برداشته و با دست یا قالب فرم داده و به آرامی درون تابه می اندازیم.
مرحله هفتم
بعد از انجام مراحل بالا تمامی مواد را به همین صورت آماده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم تا یک سمت شامی ها کاملا سرخ و برشته شوند. شامی ها را با حرارت کم سرخ می کنیم تا بافت میانی آنها کاملا بپزند و هر دو قسمت شامی طلایی شود.
مرحله هشتم
در نهایت شامی های سرخ شده را روی توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافه آنها کاملا خارج شود. پایان کار شامی سنگدان مرغ را درون ظرف دلخواه می چینیم و با سبزیجات دلخواه و خیارشور تزئین می کنیم. این غذا را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف مدرسه دخترانه کیوت؛ ۱۵ مدل شیک و فانتزی که هیچ دختری ازش نمیگذره
- ۱۵ طرح گوشواره رزینی شفاف و سبک؛ چرا این طرح ها اینقدر پرطرفدار شدن؟
- دستبند چرم مردانه؛ ۱۵ مدل خاص برای عاشقان اکسسوریهای چرم
- قندون رزین مدرن و خاص؛ 15 مدل شیک که پذیراییات را جذابتر میکند
- 15 کیف خوشمزه پینترستی؛ طرحهایی که نمیتوانی از آنها بگذری
- ۱۵ طرح دستبند اسپرت شیک و مدرن؛ ایدههای جذاب برای ظاهری بهروز
- منبع :
- ashpazi_sepideh.95