طرز تهیه حلوا کاراملی تافی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه حلوا کاراملی

طرز تهیه حلوا کاراملی با شیر حلوای کاراملی به خانه برمیگردیم حلوا کاراملی با نشاسته طرز تهیه حلوا کشی زعفرانی حلوا کاراملی شف طیبه طرز تهیه حلوا کشی عربی طرز تهیه حلوا ساده با پیمانه طرز تهیه حلوا کشی خوزستان

حلوا کاراملی یکی از حلواهای خاص و متفاوت است که حالتی شبیه به کارامل دارد و می توانید آن را به عنوان صبحانه یا میان وعده با چای میل کنید. در این حلوا شکر را باید به قدر ی تفت دهید تا حالت کارامل مانند به خود بگیرد. ترکیب این حلوا با مغزیجات یک ترکیب عالی و خوشمزه و همچنین مقوی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا کاراملی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم حلوا کاراملی
شیر خشک قنادی¼ پیمانه
آرد¼ پیمانه
شکر½ پیمانه
روغن مایع¼ پیمانه
کره۷۵ گرم
زعفران دم کرده و پودر هلبه مقدار دلخواه
مغزیجاتبه مقدار دلخواه
آب۴۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه حلوا کاراملی

مرحله اول

برای فراهم کردن حلوای کاراملی تافی به سبک جنوبی، شروع کار تابه ای مناسب را روی حرارت خیلی کم می گذاریم و اجازه می دهیم کمی داغ شود. سپس شکر را به تابه منتقل کرده و به صورت پیوسته تفت می دهیم تا دانه های شکر کاملا آب شوند.

مرحله دوم

زمانیکه شکر به رنگ کرم کاراملی در آمد، زعفران دم کرده را به همراه پودر هل درون ظرف آب می ریزیم و خوب هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند. حالا مخلوط به دست آمده را به آرامی درون تابه محتوای شکر اضافه می کنیم و تامل کرده تا شکر با آب شروع به جوشیدن کند.

نکته:

لازم است این نکته را یادآور شویم که بلافاصله بعد از اضافه کردن آب درون تابه، شکر حالت آبنباتی پیدا کرده و بافت آن بعد از ۱ دقیقه به آرامی درون آب حل می شود.

مرحله سوم

وقتی که محلول شکری  قوام آمد و آب درون تابه کمی تبخیر شد، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم. در ادامه تابه ای را که برای پخت حلوا در نظر داریم آماده کرده و آرد را داخل تابه الک می کنیم تا علاوه بر باز شدن گلوله های آرد، هوا به بافت آرد نفوذ کند.

مرحله چهارم

اکنون شیر خشک را به آرد الک شده می افزاییم و تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم. آنگاه به صورت پیوسته شروع به تفت دادن می کنیم. تا جاییکه بوی خامی آرد از بین برود و کرم رنگ شود، به تفت دادن ادامه می دهیم. در این فاصله روغن و کره را می افزاییم.

مرحله پنجم

گام بعدی  کره و روغن را می بایست کاملا با آرد هم بزنیم تا به خوبی یکنواخت و رقیق شود. آنوقت شکر قوام آمده را به آرامی به تابه حاوی آرد می افزاییم و بدون اتلاف وقت مواد را مخلوط می کنیم تا به غلظت پودینگ برسد. بعد از اینکه حلوا قوام آمد، تابه را کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در نهایت حلوای کاراملی را با انواع مغزیجات خرد شده ترکیب می کنیم تا حلوای مقوی و مجلسی مان آماده شود. پایان کار حلوا را در ظرف های مورد دلخواه ریخته و با پودر دارچین یا غنچه های گل محمدی تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.