طرز تهیه کباب تتالی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کباب تتالی

طرز تهیه کباب تتالی طرز تهیه تتالی مرغ طرز تهیه ته تالی تصویری تتالی برنجی تتالی اراک

ته تالی یک نوع خوراک اراکی می باشد که بسیار خوشمزه و محبوب است شما می توانید این غذا را به عنوان وعده اصلی همراه با برنج و یا با نان و سبزی میل کنید اما معنی نام این غذا به این دلیل است که در اراک به ظرفی مسی که از لحاظ عمق بین تابه و قابلمه باشد را تالی می گویند و چون این غذا در ته تابه پخته می شود به تتالی معروف شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تتالی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب تتالی

مرحله اول

برای فراهم کردن کباب تتالی اراکی، شروع کار پوست پیازها را جدا می کنیم و بعد از شستشو با استفاده از رنده ریز یکی از آنها را  رنده می کنیم. سپس پیاز پوره شده را داخل صافی توری می ریزیم و با فشار دست آب اضافی آن را می گیریم.

مرحله دوم

اکنون گوشت چرخ کرده را که بهتر است از گوشت گوساله باشد را درون کاسه نسبتا جاداری می ریزیم. حالا پیاز پوره شده را به کاسه حاوی گوشت منتقل می کنیم و کمی نمک و زردچوبه را به همراه فلفل سیاه روی مواد می پاشیم.

مرحله سوم

در ادامه دستمان را تمیز می شوییم و مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط و یکنواخت شوند. روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله چهارم

در این قسمت پیاز اضافه را روی تخته آشپزخانه قرار داده و با چاقویی تیز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. تابه ای را که برای پخت تتالی در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن درون تابه می ریزیم تا داغ شود.

مرحله پنجم

زمانیکه روغن داغ شد، پیاز را به تابه منتقل می کنیم و با قاشق تفت می دهیم تا نرم و کاراملی شود. حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا عطر و رنگ ادویه ها با پیاز آمیخته شود.

مرحله ششم

گام بعدی رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه با مواد تفت می دهیم تا علاوه بر گرفتن طعم خامی رب گوجه فرنگی، خوشرنگ شود. بعد از زمان تعیین شده گوشت را مجددا ورز می دهیم تا مایه کباب یکدست شود.

مرحله هفتم

بعد از انجام مراحل بالا از مواد گوشت به اندازه دلخواه بر می داریم و با دست به حالت دایره ای فرم می دهیم. تمامی مواد را به همین نحوه آماده می کنیم و درون تابه حاوی سس می چینیم. اجازه می دهیم بافت گوشت کمی جمع شود.

مرحله هشتم

سیب زمینی را بعد از پوستگیری به شکل دلخواه برش می زنیم و به همراه حلقه های گوجه فرنگی روی گوشت ها منتقل می کنیم. سپس ۲ لیوان آب جوش را به همراه کمی نمک روی مواد داخل تابه می ریزیم و بعد از گذاشتن درب تابه حرارت را کم می کنیم.

مرحله نهم

بعد از گذشت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کباب تتالی اراکی ما آماده است. پس از اینکه آب درون تابه کمی کشیده شد، تتالی را درون ظرف یا به همان صورت با تابه درون سفره می گذاریم و به همراه برنج یا نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 شهریور 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.