طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه انار پلو

طرز تهیه انار پلو, طرز تهیه انار پلو با رب انار , انار پلو افغانی , انار پلو قزوینی , طرز تهیه انار پلو در برنامه به خانه برمیگردیم , انار پلو شیرازی , انار پلو نی نی سایت

یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن را متعلق به شهرهای قزوین و شیراز می دانند. انار پلو از غذاهای مناسبتی ایرانیان محسوب می شود که در بلندترین شب سال یعنی شب یلدا تهیه می شود. اگر به دنبال یک غذای متفاوت و دلپذیر می باشید می توانید این غذا را طبخ کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه انار پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دانه انار۲ پیمانه
برنج۴ پیمانه
مرغ۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب انار۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه انار پلو

مرحله اول

برای فراهم کردن انار پلو شیرازی، شروع کار برنج را تمیز می شوییم و درون ظرفی با ۱ قاشق غذاخوری نمک و آب ولرم می خیسانیم و بسته به نوع آن ۱ تا ۳ ساعت کنار می گذاریم. یکی از پیازها و سیر را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و ۲ قسمت می کنیم.

مرحله دوم

سپس تک های مرغ را تمیز می شوییم و درون قابلمه ای که برای پخت مرغ در نظر داریم منتقل می کنیم. حالا سیر و پیاز را به قابلمه می افزاییم. کمی نمک و زردچوبه روی مرغ ها می پاشیم. اکنون ۲ لیوان آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

اکنون قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه مرغ کاملا پخته شود. انار شسته شده را دان می کنیم و کنار می گذاریم. در این فاصله اضافه ی پیاز را روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله چهارم

آنگاه پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم و به صورت یکدست تفت می دهیم تا شیشه ای شود. بعد از زمان تعیین شده در پاراگراف بالا مرغ را از قابلمه خارج کرده و بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد با چنگال ریش ریش می کنیم و به تابه حاوی پیاز می افزاییم.

مرحله پنجم

در این قسمت رب انار را روی مرغ به صورت پخش می ریزیم و با قاشق زیر و رو می کنیم تا گوشت به رب انار آغشته شود. حالا زعفران دم کرده را به همراه نیمی از دانه های انار داخل تابه می افزاییم. مجددا تمامی مواد را تفت می دهیم تا یکنواخت شوند.

مرحله ششم

در این مرحله قابلمه ای را که برای پخت برنج در نظر داریم تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانیکه آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، نصف قاشق غذاخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

گام بعدی برنج را درون آبکش می ریزیم و بعد از خارج شدن آب اضافه، درون قابلمه منتقل می کنیم تا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه پخت اولیه برنج انجام شود. وقتی که دانه ای از برنج را زیر دندان تست کردیم و لایه بیرونی آن نرم و مغز آن سفت بود، برنج را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله هشتم

بنابراین برنج را آبکشی کرده و کمی آب سرد روی برنج پخش می کنیم تا نشاسته اضافی آن خارج شود و همچنین دانه های برنج به یکدیگر نچسبند. آنوقت قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن کف قابلمه می ریزیم. سپس ته دیگ دلخواه را کف قابلمه فیکس می کنیم.

مرحله نهم

بعد از انجام مراحل قبلی، برنج را روی ته دیگ می ریزیم و دور تا دور برنج را در وسط قابلمه جمع می کنیم تا هنگام پخت برنج خشک نشود. حالا درب قابلمه را با دم کنی پوشش داده و روی قابلمه می گذاریم تا با حرارت کم برنج دم بکشد.

مرحله دهم

پس از گذشت ۱ ساعت برنج را از روی حرارت کنار می گذاریم و کمی از برنج را درون کاسه حاوی زعفران دم کرده می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. در پایان برنج را درون دیس مورد نظر می کشیم و با باقیمانده انار و مواد مخلوط شده داخل تابه تزئین می کنیم. آخر کار خلال ها را روی برنج می پاشیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو لازم است این نکته را یادآور شویم که می توانید مواد را به صورت لایه ای درون قابلمه اضافه کنید و بعد از پخت، مخلوط انار پلو شیرازی را داخل دیس کشیده و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.