طرز تهیه بورک اسفناج خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ترکیه ای است که به عنوان یک میان وعده یا پیش غذای سبک و خوشمزه پر طرفدار است. بورک ترکی با خمیر یوفکا یا خمیر فیلو درست می شود. داخل خمیر را می توان با هر نوع ماده ای (گوشت ،انواع سبزیجات یا پنیر )مطابق سلیقه پر کرد. ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۴۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
شیر | ½ لیوان |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
پنیر خامه ای | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
خمیر یوفکا | به تعداد کافی |
طرز تهیه بورک اسفناج
مرحله اول
برای فراهم کردن بورک اسفناج ترکیه ای، شروع کار برگ های اسفناج را پاک می کنیم و درون ظرفی با آب سرد می خیسانیم تا گردو خاک میان اسفناج از بین برود. بعد از اینکه اسفناج را دو مرتبه آبکشی کردیم، درون قابلمه ای منتقل می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه ۲ پیمانه آب اسفناج می افزاییم و کمی نمک روی آن می پاشیم. سپس قابلمه را روی حرارت بالا می گذاریم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه اسفناج ها نرم شوند. در این فاصله تا پخت اسفناج، پیاز را پوست می گیریم.
مرحله سوم
اکنون پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی نازک و یک اندازه خرد می کنیم. حالا تابه ای را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن کف تابه می ریزیم تا کاملا داغ شود. پیازهای خرد شده را به تابه می افزاییم و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
زمانیکه پیاز کاملا شیشه ای و برشته شد، پوست سیر را جدا کرده و با رنده ریز رنده می زنیم و به تابه حاوی پیاز می افزاییم. به مدت ۱ دقیقه سیر را تفت می دهیم تا عطر آن در فضا پخش شود. سپس فلفل سیاه وزردچوبه را روی مواد می پاشیم.
مرحله پنجم
تا جاییکه ادویه ها با مواد آمیخته و خوشرنگ شوند، تفت دادن را ادامه می دهیم. آنگاه اسفناج را زیر دندان تست می کنیم و در صورتی که کاملا پخته بودند، درون صافی می ریزیم و تامل می کنیم آب اضافی شان کاملا خارج شود.
مرحله ششم
وقتی که آب اسفناج گرفته شد، به تابه حاوی پیاز می افزاییم و به صورت متداوم تفت می دهیم تا کاملا مخلوط شوند. حالا پنیر خامه ای را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا پنیر جذب سبزیجات شود. آنوقت مقداری نمک و نیمی از پنیر پیتزا را به تابه می افزاییم.
مرحله هفتم
گام بعدی تمامی مواد را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکنواخت شوند. بنابراین تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و باقی مواد را آماده می کنیم. در این قسمت ۱۵ دقیقه قبل از شروع پخت فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.
مرحله هشتم
برای آماده کردن مواد بورک ابتدا شیر را درون یک کاسه کوچک با زعفران دم کرده و مقداری کمی روغن مایع اضافه می کنیم. سپس با هم زن دستی خوب ترکیب می کنیم. حالا خمیر یوفکا را کف سینی بزرگی پهن می کنیم و با استفاده از برس آشپزی به مخلوط شیری آغشته می نماییم.
مرحله نهم
بعد از اینکه خمیر نرم و انعطاف پذبر شد، کمی از سبزیجات سرخ شده را به همراه پنیر پیتزا را به شکل عمودی روی خمیر می ریزیم و به صورت لوله ای شروع به جمع کردن خمیر می کنیم. تمامی مواد را به همین روش داخل خمیر می پیچانیم تا مواد به پایان برسد.
مرحله دهم
بعد از انجام مراحل بالا رول های بورک ها را داخل سینی فر با فاصله می چینیم و با برس آشپزخانه از باقیمانده شیر و زعفران روی خمیرها را آغشته می کنیم. سینی را در طبقه میانی فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بورک پخته شود.
مرحله یازدهم
پس از گذشت زمان تعیین شده، قسمت گریل را روشن می کنیم تا سطح روی بورک ها کاملا طلایی و برشته شوند. در نهایت تامل می کنیم بورک اسفناج کمی از حرارت بیفتند. سپس درون دیس مورد نظر می چینیم و با سس گوجه سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو لازم است این نکته را یادآور شویم که به دلخواه می توانید از کنجد و سیاه برای تزئین روی بورک استفاده کنید که می بایست این کار را قبل از گذاشتن خمیرها داخل فر این کار را انجام دهید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو خنک و آزاد؛ ۱۵ مدل جدید و خاص برای خانومای خوشسلیقه ایرانی
- مانتو کفتان کرمی؛ ۱۵ مدل جذاب برای خانمهایی که دنبال پوشش راحت و خاصن
- اگر به دنبال لباس مجلسی زنانه خاص و شیک هستید؛ این ۱۵ مدل را حتماً ببینید!
- طرح ناخن انتزاعی زرد؛ ۱۵ مدل خاص برای استایل متفاوت و امروزی
- شومیز ترند زنانه زیبا؛ ۱۵ مدل خاص برای دخترایی که دنبال استایل شیک و خاصان
- ۱۵ ایده هولدر کیوت فانتزی؛ چیدمان میز تحریر با طرحهای جذاب
- منبع :
- coffee_baklava_rozhin